Digital oprustning hos InterMail

Vil I med på rejsen?

Vi søger dialog med mindre bureauer eller teams, som kunne tænke sig at blive en del af InterMails spændende vækstrejse de kommende år.

Driver du/I et digitalt bureau, med fokus på en eller flere digitale marketingdiscipliner, og kunne I tænke jer at blive en del af en større organisation, så vil vi gerne i dialog med jer.

Vi arbejder målrettet med digitale marketingløsninger inden for følgende områder

Email marketing

Vi er specialister i opsætning og eksekvering af kampagner i en række markedsledende email-marketing systemer, hvor vi supporterer kunderne med alt fra implementering af system til eksekvering af kampagner.

Marketing Automation

Vi hjælper virksomhederne med at sætte strøm til processen, så kundedialogen bliver relevant, nærværende og aktuel og skaber resultater.

Loyalitetsprogrammer

Vi leverer egenudviklede loyalitetsprogrammer til detailhandlen, oplevelsesindustrien og webhandel.

Leadgenerering

Vi har ekspertviden om permissionopsamling og hjælper kunderne med leadgenerering og automatiseret bearbejdning af leads.

Hvad søger vi?

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores digitale services, og derfor søger vi dygtige og stærke kompetencer inden for digitale marketingløsninger. Vi er i fuld gang med at opruste vores stærke digitale team med nye specialister. Vi søger derfor dialog med mindre bureauer eller teams, som kunne tænke sig at blive en del af InterMails spændende vækstrejse de kommende år. Helt konkret søger vi specialister inden for følgende områder:

  • SEO
  • Adwords
  • Social marketing
  • Email marketing
  • Marketing Automation

Driver du/I et digitalt bureau, med fokus på et eller flere af ovenstående forretningsområder, og kunne I tænke jer at blive en del af en større organisation, så vil vi gerne i dialog med jer.

Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet 100% fortroligt. Ring eller skriv gerne til enten Anders Ertmann, som er CEO eller Jesper Johansen, som er salgsdirektør, såfremt I har spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra jer.

Kontakt for mere information

Jesper Vagtel Johansen

Sales Director

M +45 2220 1975

Om InterMail

InterMail er et datadrevet kommunikationshus med spidskompetencer inden for 1-1 kommunikation og dialogmarkedsføring. Vi hjælper hvert år mere end 500 danske og svenske virksomheder, med at øge deres salg og kendskab, ved at kommunikere til deres eksisterende og potentielle kunder på tværs af kanaler og platforme. Vores kommunikationsløsninger omfatter de fleste kanaler, og vi har stor succes og skaber enorm effekt, ved at kombinere digitale og papirbaserede løsninger.

InterMails dygtige medarbejdere er eksperter i at rådgive, bygge og projektlede de mest effektive digitale og fysiske kommunikationsløsninger i Danmark, Sverige og Norge. Vores kunder tæller bl.a. Santander Consumer Bank, Falck, LB Forsikring, YouSee, Bauhaus, SOS Børnebyerne, InterSport, SAS og H&M. Vi står bag nogle af Skandinaviens største og mest banebrydende DM-, relations- og loyalitetsprogrammer og kommunikerer med mere end 200 millioner modtagere hvert år.

Hør Jesper fortælle om vores digitale marketingløsninger

Hør Anders fortælle om InterMail