Emotional branding og moderne arketyper i marketing og strategi

Morgenseminar

Brands der kommunikerer til forbrugernes følelser opnår 4 gange så hurtig vækst*.

Bliv klædt på til, hvordan du med moderne arketyper kan arbejde strategisk med emotionelle og psykologiske drivers i marketing og kommunikation med stærke kundeoplevelser for øje.

Få besked om, hvornår vi afholder vores næsten morgenseminar om moderne arketyper her:

GIV MIG BESKED OM NÆSTE SEMINAR

Program

8.00 – 8.30: Registrering og morgenmad

8.30 – 8.45: Velkomst

8.45 – 9.15: Moderne arketyper – dit roadmap til dine kunders følelsesmæssige grundlag ved Thomas Wagner, Strategic Business Director, InterMail

9.15 – 9.45: Case og arketypernes anvendelsesmuligheder i marketing og branding ved Thomas Wagner, Strategic Business Director, InterMail

9.45 – 10.00: Afrunding og tak for i dag

Morgenseminaret er relevant for dig, der..

  • Er ansvarlig for marketing eller kommunikation – enten B2B eller B2C
  • Arbejder med marketing og branding på et strategisk plan
  • Gerne vil blive klogere på dine kunder, og hvordan de træffer beslutninger

Praktiske informationer

Der er gratis parkering på adressen.

Tid

8.00 – 10.00

Hvidovre

Stamholmen 70

Pris

Gratis

Arketyper – fundamentet for et stærkt brand

Segmentering på et dybere niveau

Stærke brands har genkendelige, konsistente brandkarakteristika og en personlighed, som forbrugerne kan relatere sig til og føle sig knyttet til. Brands skal være menneskelige, og ikke blot tale til forbrugernes rationale, men også deres følelser. Dette gælder for både B2C og B2B.

Moderne arketyper er et effektivt værktøj, der giver en fælles forståelse for, hvordan mennesker er forskellige, og hvordan vi ser forskelligt på verden. Arketyperne giver dig viden om, hvordan du stimulerer den emotionelle del af hjernen hos din målgruppe.

Med de moderne arketyper og psykologiske profiler opstår en dybere forståelse af, hvordan forbrugerne kommunikerer – og hvordan du som brand skal kommunikere for at skabe stærke og engagerende brandoplevelser på tværs af kanaler.

En metode, der stikker dybere end blot almindelig segmentering, og gør det klart for dig, hvordan du kan kommunikere, ikke blot dine rationelle, men vigtigst af alt, også dine emotionelle værdier.

*Kilde: August 2016 Bain Consulting/Harvard Business Review:
Emotional benefits = 4 times faster growth

Test dig selv: Hvilken arketype er du?

Find ud af, hvilken af de 12 moderne arketyper, der matcher dig bedst. Det tager ikke mere end 5 minutter at gennemføre, og du får testresultatet med det samme.

Mød taleren

Thomas Wagner

Thomas Wagner

Strategic Business Director, InterMail

Thomas har i en lang årrække arbejdet med nationale og internationale kunder om engagement marketing og brugen af moderne arketyper – fra strategi til eksekvering.

Få besked om næste seminar

Skriv dig op på vores liste og få direkte besked, når vi afholder vores næste morgenseminar.

Skulle du være forhindret i at deltage, så hold øje med vores whitepapers, da vi efterfølgende udgiver et whitepaper om emnet.

Om IM Learning

IM Learning er en samling af kortere seminarer og webinarer med fokus på forskellige aktuelle emner såsom datadrevet markedsføring, optimering af kunderejsen, direct mail og e-Boks. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, vil du hver måned bliver opdateret på de nyeste seminarer og webinarer.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her