Benchmark Loyalty Scandinavia

KONFERENCE

Bliv ekspert i kundeloyalitet og datadrevet marketing

Tilmeld dig her og få invitationen til vores næste loyalitetskonference

Få konkrete learnings og nyeste viden inden for kundeloyalitet

Benchmark Loyalty er et Skandinavisk mødested for alle, som til daglig arbejder med eller ønsker et bedre kendskab til loyalitetsprogrammer og individualiseret kommunikation. Uanset om du har mange års erfaring eller netop har fået øjnene op for kundeloyalitet, så er dette en unik chance for at udvide din viden.

Giv mig eksklusiv adgang

Hvad siger deltagerne?

Cases, du kan relatere til

Vi har igennem årene haft en lang række spændende talere på programmet. Det har blandt andre været Department Manager, Kommerciel Marketing, Lars Glade fra YouSee, der fortalte om, hvordan det gode kontaktpunkt opstår mellem direct mails og e-mails. Også Anette Østbjerg, Head of Corporate Branding og Consumer Insights fra Danske Spil har været taler på konferencen. Her fortalte hun om, hvordan segmentering er en vigtig del af dit arbejde med kundeloyalitet.

Men også cases fra Tivoli, SF Bio og GroupM har været på scenen til konferencen.

Velbesøgt loyalitetskonference sætter fokus på datadrevet kundeloyalitet

Hvert år afholder InterMail en stor loyalitetskonference, Benchmark Loyalty, hvor der i år var fokus på datadrevet kundeloyalitet. ”Konferencen er vokset år for år. Vi oplever, at deltagerne er glade for den faglige bredde og dybde, og at talerne ikke er bange for at dele ud af deres resultater og erfaringer. Det er vigtigt for mig, at vi giver inspiration og vores viden om kundeloyalitet og individualiseret kommunikation videre,” afslutter Emilie.

Gå ikke glip af vores næste konference

Hvis du kunne tænke dig at komme med på konferencen næste år, så tilmeld dig vores nyhedsbrev Loyalty Insight og få invitationen direkte i din postkasse. Vi sender kun nyhedsbrevet ud én gang om måneden.


Det med småt
Du siger ja tak til at modtage post og elektronisk post med nyheder om InterMails produktsortiment, konkurrencer og events. Du giver også tilladelse til, at vi indsamler og behandler personoplysninger, herunder fx kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, historik samt adfærd på InterMails hjemmeside til brug for målrettet markedsføring. Vi videregiver ikke din mailadresse til tredjepart, og du kan naturligvis til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du kan læse vores persondatapolitik her.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her