Benchmark Loyalty Scandinavia

Datadrevet kundeloyalitet

Konference, 7. november, 2019

 

Vi sætter igen stærk kundeloyalitet i centrum til dette års Benchmark Loyalty konference, hvor du blandt andet kan høre, hvordan Danske Spil arbejder intelligent med segmentering, hvordan YouSee bruger den fysiske direct mail til at styrke deres kunderelation og hvorfor kundeloyalitet er den oversete vækstmotor.

Sæt kryds i kalenderen i dag og tilmeld dig årets loyalitetskonference.
Det endelige program offentliggøres snarest.

Mød talerne

Mikkel Korntved

Mikkel Korntved

ADM. DIREKTØR & SENIORKONSULENT, LOYALTY GROUP

Mikkel er ekspert i kunderelationer og har mere end 25 års erfaring i at rådgive danske og udenlandske virksomheder om øget kundeorientering. Målet er altid øget lønsomhed, og midlerne er indsigt i kunderne, involvering af ledelsen, udvikling af struktur og processer og motivation af medarbejderne. Blandt Mikkels kunder kan blandt andet nævnes Waoo, Dyrenes Beskyttelse, AP Pension, ATP Ejendomme, BMW, Volvo, FDM, FLSmidth, Air Greenland og Jumeirah Group. Mikkel

Anette Østbjerg

Anette Østbjerg

HEAD OF CORPORATE BRANDING & CONSUMER INSIGHT, DANSKE SPIL

Anette har arbejdet med segmentering, corporate branding, analyse og strategi i over 20 år hos Danske Spil. Hendes mangeårige erfaring med at sætte kunden i fokus spænder bredt, hvor hun har arbejdet med både small og big data med fokus på at skabe action plans, der kan gøre analyser og findings til virkelighed. Selv siger hun: ”There is no truth in neither research nor big data. The truth is in the story that rise from the merging of sources - regardless what source”

Lars Glade

Lars Glade

DEPARTMENT MANAGER, KOMMERCIEL MARKETING, YOUSEE

Lars er erfaren marketeèr fra mange forskellige jobs i telebranchen, Produkt Management, Markedsanalyse, P&L, Kundeoplevelse, Pricing, salgsledelse og salgsstyring, kundeservice, og sidst men ikke mindst CRM og value management. Han har senest haft ansvaret for værditilvæksten fra realiseringen af kommercielle potentialer i markedet, særligt realiseret som krydssalg til eksisterende kunder med 1:1 kampagner.

7. november 2019


Fra 8.30 til frokost (endeligt tidspunkt følger)

København


Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 København

Gratis


Begrænset antal pladser

  • Der er en god balance mellem strategiske indsigter, trends og konkrete kundecases på Benchmark Loyalty. Det er på samme tid inspirerende, håndgribeligt og indsigtsfuldt, hvorfor jeg vender tilbage år efter år.

    Thomas Ladefoged, CEO, Pixelz Inc

  • Benchmark Loyalty er den perfekte kombination af strategiske betragtninger og konkrete eksempler, hvor vi kommer i dybden med emnet og eksekveringen. Der er en faglig bredde og dybde, hvor det er tydeligt, at talerne har stor viden om emnet og det er af stor værdi, at de deler ud af deres resultater og erfaringer.

    Birgit Sander, Head of Sponsorship, Plan Børnefonden

Kundeloyalitet kan ses på bundlinjen

I sidste ende handler loyalitet om forretning. Men her er konklusionen klar – for loyalitets kan ses på bundlinjen. For når du først har etableret loyalitet, har du en værdifuld og langsigtet kunderelation, men også en stærk ambassadør for dit brand. Undersøgelser viser faktisk, at loyale kunder køber for 80 % mere end andre kunder.

Vi har kun plads til et begrænset antal – reservér din plads i dag

Om Benchmark Loyalty Scandinavia

Benchmark Loyalty er et Skandinavisk mødested for alle, som til daglig arbejder med eller ønsker et bedre kendskab til loyalitetsprogrammer og individualiseret kommunikation. Uanset om du har mange års erfaring eller netop har fået øjnene op for kundeloyalitet, så er dette en unik chance for at udvide din viden.

Arrangementet er gratis, men vi opkræver et no-show fee på 500,- kr., hvis du udebliver uden at melde afbud.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her