Om InterMail

Vi hjælper vores kunder med at bygge stærkere relationer til deres kunder

Vision

Vores vision er at sætte branchestandarden og blive Nordens førende leverandør af integrerede løsninger til effektiv eksekvering af direkte markedskommunikation.

Mission

Vores mission er at hjælpe vores kunder med at optimere og automatisere deres markedskommunikation på tværs af distributionskanaler. Med andre ord: Vi hjælper vores kunder med at bygge stærkere relationer til deres kunder.

Vi tilbyder hele pakken

Som et full service kommunikationshus inden for digital og papirbaseret markedskommunikation tilbyder vi at være leverandør på ét eller flere produkter. Vi har mere end 40 års erfaring med datadrevet relationsmarkedsføring og håndterer både kundeloyalitetsløsninger, marketing automation, output management, produktion af individualiseret kampagnemateriale, pakning og distribution.

Har du spørgsmål, så giv
os endelig et kald

Sidder du med spørgsmål om InterMail eller om, hvad vi kan tilbyde, så skal du ikke være bleg for at give os et kald. Vi skal nok sørge for, at du får fat i den helt rigtige medarbejder.

Kontakt

Vores historie

Hos InterMail har vi i mere end 100 år været kendt i hele Norden for vores produktion af kvalitetskonvolutter, men de færreste ved, at vi igennem de seneste 30 år også digitalt er blevet en af Nordens største aktører inden for omnichannel marketing eksekvering, relationsmarkedsføring og loyalitetsprogrammer.

I dag er vi flere end 100 medarbejdere, der hjælper vores kunder med at sikre den bedste effekt af deres markedskommunikation gennem integrerede kommunikationsløsninger – selvfølgelig både på print og digitalt.

InterMail gennem årene

InterMails første forretningsområde var fremstilling af konvolutter og postemballage, men gradvis er forretningsområderne blevet udvidet, så vi i dag tilbyder vores kunder en bred vifte af services inden for kommunikationsløsninger både på print og digitalt, så du rammer med den form for markedsføring, der passer dine kunder.

2020

InterMail Danmark og InterMail A/S bliver ISO 27001 og 9001-certificeret

2018

InterMail udvider med kompetencer fra dialogbureauet Action Europe

2018

InterMail tranformeres til et digitalt kommunikationshus

2018

Konvolutdivisionen frasælges til BONG

2017

Beslutning omkring digital transformation igangsættes og ny CEO Anders Ertmann tiltræder

2014

Konvolutdivisionen skifter til ny fælles identitet under InterMail brandet

2012

Lettershop Mailservice skifter navn til StroedeRalton A/S

2009

InterMail Graphic integreres med Lettershop Mailservice

2009

Lettershop Mailservice A/S og StroedeRalton AB indgår i fælles Nordisk division: InterMail Kommunikation

2008

InterMail køber den svenske virksomhed StroedeRalton AB

2007

InterMail opkøber den næststørste producent af konvolutter i Sverige og Finland, OP-Kuvert

2004

Stroede og Ralton fusionerer til StroedeRalton AB

2004

Selskabets navn ændres til InterMail A/S

1995

Virksomheden børsnoteres

1977

National Papir Industri etableres

1963

Ralton starter i Helsingborg

1946

Stroede grundlægges i Göteborg

1898

Konvolutfabrikken grundlægges i Danmark

ISO 27001 og 9001 certificeret

Vi er certificeret inden for informationssikkerhed (ISO 27001) og kvalitetsledelse (ISO 9001), hvilket betyder at vi har et ledelses-, data- og informationssikkerhedssystem, der lever op til høje internationale standarder på området. Der er mange gode grunde til at vælge en ISO-certificeret leverandør, herunder sikker og rettidig kommunikation.

Kvalitetsledelsessystem

ISO 9001 (kvalitetsledelsessystem) betyder, at vi kan dokumentere, at der er stor struktur på vores arbejdsgange og processer. Som kunde hos os, kan du derfor været helt sikker på, at vi alt leverer pålidelig kvalitet, fører løbende kontrol og konstant forbedrer vores arbejdsgange og processer til fordel for det samlede output.

Informationssikkerhed

ISO 27001 (informationssikkerhed) betyder, at vi kan dokumentere et stabilt højt data- og informationssikkerhedsniveau, hvad enten data forefindes som fysiske, digitale eller talte informationer. Sikkerheden er dermed en integreret del af alt, hvad der sker hos os, og er en garanti for, at vi overholder kravene til etablering, vedligeholdelse og løbende forebedringer af ledelsessystemet for informationssikkerhed.

Job hos os

Vi er ca. 100 ansatte i hele koncernen, fordelt på Hvidovre, Kungsbacka og Stockholm i Sverige.

Vi har et godt team, og en af årsagerne er, at vi altid er på udkig efter nye passionerede, talentfulde og dynamiske medarbejdere. Hos InterMail tilbyder vi gode medarbejderforhold med en attraktiv lønpakke, pension, sundhedsforsikring, kantine, frugtordning og massage.

Nedenfor kan du se vores nuværende ledige stillinger, men hvis ikke det lige matcher, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til career@intermail.dk

 

 

Forøg dit salg med en velkomstmailserie

Din guide til hvad du helt præcist skal skrive i hver enkelt mail.

Udfyld felterne, så kommer du samtidigt med på vores mailingliste.

Vi har hjulpet en lang række virksomheder