Vi opruster

Nyhed

Jagten på digitalt opkøb er sat ind

Gennem de sidste 123 år har vi hos InterMail lavet direct mails for virksomheder i hele Skandinavien. Mange af disse direct mail kampagner er, over de seneste år, blevet suppleret med email marketing og marketing automation løsninger, som vi oplever stor efterspørgsel efter. ”Generelt efterspørger vores kunder, at vi kan hjælpe med en større del af deres digitale marketingtiltag. Ofte ligger aktiviteterne spredt hos flere bureauer og der er et klart ønske om at samle flere opgaver hos færre samarbejdspartnere, som til gengæld forstår deres forretning bedre”, udtaler Jesper Vagtel Johansen, Sales Director.

Hvad søger vi?

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores digitale services, og derfor søger vi dygtige og stærke kompetencer inden for digitale marketingløsninger. Vi er i fuld gang med at opruste vores stærke digitale team med nye specialister. Vi søger derfor dialog med mindre bureauer eller teams, som kunne tænke sig at blive en del af InterMails spændende vækstrejse de kommende år. Helt konkret søger vi specialister inden for følgende områder:

  • SEO
  • Adwords
  • Social marketing
  • Email marketing
  • Marketing Automation

Driver du/I et digitalt bureau, med fokus på et eller flere af ovenstående forretningsområder, og kunne I tænke jer at blive en del af en større organisation, så vil vi gerne i dialog med jer.

Læs mere her – eller tag direkte kontakt til Sales Director Jesper Johansen eller CEO Anders Ertmann.