Velbesøgt loyalitetskonference sætter fokus på datadrevet kundeloyalitet

Nyhed

Velbesøgt loyalitetskonference sætter fokus på datadrevet kundeloyalitet

InterMail afholdte d. 7 november 2019 en succesfuld loyalitetskonference med over 100 deltagere fra en lang række virksomheder, der alle var mødt op for at blive klogere på stærk kundeloyalitet.

 

Hvert år afholder InterMail en stor loyalitetskonference, Benchmark Loyalty, hvor der i år var fokus på datadrevet kundeloyalitet. ”Konferencen er vokset år for år. Vi oplever, at deltagerne er glade for den faglige bredde og dybde, og at talerne ikke er bange for at dele ud af deres resultater og erfaringer. Det er vigtigt for mig, at vi giver inspiration og vores viden om kundeloyalitet og individualiseret kommunikation videre,” afslutter Emilie.

I år blev deltagerne klogere på, hvorfor loyalitet stadig er den oversete vækstmotor, da Mikkel Korntved fra Loyalty Group A/S var på scenen med indsigter i, hvorfor arbejdet med kundeloyalitet giver resultater på bundlinjen. Karsten Koed fra IT Kartellet kom med et opråb til salg og marketing om, hvordan hele loyalitetsparadigmet er ved at ændre sig: “Kunderne skal ikke være loyale overfor brands – brands skal være loyale overfor kunderne!“, sagde Karsten.

Men hvordan skaber man loyale kunder i praksis? Det var Anette Østbjerg fra Danske Spil A/S på scenen for at fortælle om, da hun præsenterede, hvordan Danske Spil arbejder intelligent og datadrevet med segmentering for at kunne kommunikere mere relevant med kunderne. Lars Glade fra YouSee afsluttede dagen med konkrete råd og erfaringer om, hvordan gode gamle medier som direct mails stadig er effektfulde og skaber stor værdi – både for YouSee og for modtagerne.

Benchmark Loyalty er en årlig konference for alle, som arbejder md eller ønsker et bedre kendskab til personaliseret kommunikation, loyalitet og kundeklubber. Konferencen afholdes af InterMail i både København og Stockholm.

Gå ikke glip af vores næste konference

Vi afholder Benchmark Loyalty hvert år. Hvis du kunne tænke dig at komme med på konferencen næste år, så tilmeld dig vores nyhedsbrev Loyalty Insight og få invitationen direkte i din postkasse. Vi sender kun nyhedsbrevet ud én gang om måneden.

Det med småt
Du siger ja tak til at modtage post og elektronisk post med nyheder om InterMails produktsortiment, konkurrencer og events. Du giver også tilladelse til, at vi indsamler og behandler personoplysninger, herunder fx kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, historik samt adfærd på InterMails hjemmeside til brug for målrettet markedsføring. Vi videregiver ikke din mailadresse til tredjepart, og du kan naturligvis til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.