Tak for sidst kammerater!

Nyhed

Tak for sidst kammerater!

Tusind tak for en spændende og inspirerende formiddag i Arbejdermuseet, hvor vi fik smagt kaffe med Rich’s, delt gode præmier ud – og hørt nogle super indlæg fra vores talere.

Per Østergaard Jacobsen fra CBS formåede som sædvanlig at servere sit budskab med en provokerende kant – hvis altså man var nordmand! – og stak lidt til vores forandringsvillighed og mentale mindset.

Per startede sit oplæg med denne formel:

Som oversat betyder: Old Organisation + New Technology = Expensive Old Organization

Essensen af formlen er, at Big Data kan give Big Business hvis det gøres med omtanke. Omtanken starter med dit og din organisations mindset i forhold til gensidig værdiskabelse mellem kunde og virksomhed.

Saii Joveini Shahnazi fra IBM og Baltazar Ozonek fra GroupM fik hjælp af Watson til at analysere både Justin Bieber og Donald Trump, og serverede budskabet om, at det hverken behøver at være svært eller dyrt at komme i gang med at bruge data i vore dage til at målrette sin kundedialog – det gælder bare om at komme i gang. For kunderne vil stadig gerne mødes af ”den gode gamle købmand”, som genkender dem og ved hvilke behov, de har.

Kim Lerborg fra Response Optimizer sluttede dagen af med et flashback. Kim har fokuseret på at udnytte effekten af fysisk direct mail og har sammen med sine kunder opnået betydelige resultater.