Sveriges bästa KAM för MultiChannel Solutions.

Nyhed

Idag hanterar InterMail några av Sveriges och Nordens största Multikanalsflöden inom kommunikation Vi har en ambitiös tillväxtplan och för att göra detta möjligt letar vi nu efter vår nästa stjärna.

Du kommer att ansluta till ett företag i tillväxt, där driv, engagemang och målinriktat arbete alltid belönas och efterfrågas. Där vi genomför förbättringar direkt när vi ser dem och där vi förväntar oss att du tar en aktiv roll.

E-faktura, Digital postlåda, fysisk leverans och integrationer till affärssystem

Du bör vara bekant med Kivra-flöden, E-Faktura, Digitala postlådor, integrationer till affärssystem och flödesoptimering inom bla porto. Har du dessutom jobbat i en CTD miljö eller med PEPPOL och EDI flöden så har du alla möjligheter att lyckas.

Alternativt så kommer du kanske från IT sidan där du har sålt affärssystem eller andra typer av  SaaS lösningar?

Vi tror att du har ett nätverk idag och som kan hjälpa dig att få en flygande start.

InterMail har sitt huvudkontor i Köpenhamn med representation i Stockholm, Göteborg och Helsingborg. Du kommer att bli anställd i vårt danska bolag med Sverige som marknad. Självklart så förväntas du vara en stor del av din tis ute hos våra kunder, både nuvarande och potentiella.

Join InterMail

Vi ser fram emot din ansökan med CV och ett kortfattat personligt brev. Skickas till info@intermail.com.

Om InterMail

InterMail är en fullservice partner inom datadriven kommunikation. Vi hjälper verksamheter att bygga starka kundrelation genom datadriven kommunikation i alla kanaler. Vi är med från idé till färdig produkt och hjälper våra kunder med strategi, analys, koncept och genomförande. Vi är specialister inom bla säker kommunikation, administrativa flöden och SaaS plattformar inom kommunikation. I koncernen finns över 100 engagerade medarbetare och vi är noterade på börsen i Köpenhamn.