Proaktiv marketingstuderende søges

Nyhed

Proaktiv marketingstuderende søges

InterMail har store ambitioner for fremtiden, og vi søger derfor en proaktiv og velformuleret studentermedhjælper på 15-20 timer om ugen i vores marketingafdeling.

 

Som vores nye studentermedhjælper er du proaktiv, udadvendt, struktureret og kan holde overblikket i en travl hverdag. Du er ikke bange for at tage ansvar, og du trives bedst med at have mange opgaver på din to-do liste, mens du er god til at etablere relationer og samarbejder med resten af huset. Du har et godt humør, og er ikke bange for at tage fat – også selvom opgaverne varierer meget i type og kompleksitet.

I kraft af dine kommunikative kompetencer og evner inden for marketing er du god til at formulere dig, du er vaks på tasterne, og du kan hurtigt sætte dig ind i nye IT-systemer. Du har et godt humør, og er ikke bange for at tage fat – også selvom opgaverne varierer meget i type og kompleksitet. Du har overblik som en ørn, og du skaber hurtigt struktur i en dynamisk hverdag, hvor boldene ofte flyver rundt i lokalet.

Vi forestiller os, du er i gang med en videregående uddannelse på fx CBS inden for marketing eller kommunikation. Om du er på din bachelor eller kandidat er ikke så vigtigt, men det er klart et plus, at du har haft berøring med de følgende arbejdsopgaver i høj eller mindre grad.

Mere konkret vil dine arbejdsopgaver indebære:
  • Deltagelse i planlægningen af seminarer
  • Udarbejdelse af kampagner til både online og offline kanaler
  • Leadgenerering, herunder e-mail flows og nyhedsbreve i Apsis
  • SEO-optimering og vedligeholdelse af website i WordPress
  • Content Marketing, herunder oversættelse og udarbejdelse af blogindlæg, whitepapers og SoMe-opslag
Kvalifikationer
  • Gerne erfaring fra lignende stilling som studentermedhjælper
  • Gode kommunikative evner, både skriftligt og mundtligt
  • Skarpe strukturerings- og koordineringsevner
  • Stærke samarbejdsevner og bidrager med godt humør
Vi tilbyder

Du får et alsidigt og udfordrende job i en nytænkende virksomhed, der i øjeblikket er på en spændende digital transformation mod at blive et full service kommunikationshus. Vi har en flad organisationsstruktur med åben dialog, faglig sparring og høje ambitioner.

Vi er selvfølgelig fleksible i forhold til eksamen og dit studie. Vi tilbyder gode medarbejderforhold med kantine, frugtordning og massage. Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Hvidovre.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Head of Marketing Emilie Elmgaard Jensen på mobil 4222 2782 eller emilie.elmgaard@intermail.com. Ellers send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til emilie.elmgaard@intermail.com, dog senest d. 1. marts 2020. Vi behandler ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. Jobbet er med ansættelse hurtigst muligt.

Vi er et mangfoldigt hus, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund. 

Om InterMail

InterMail er et datadrevet full service kommunikationshus. Vi hjælper virksomheder med at bygge stærkere kunderelationer gennem datadrevet kommunikation på tværs af alle kanaler. Vi er med fra idé til færdigt produkt og hjælper med strategien, analysen, koncepterne og eksekveringen, når vi udarbejder loyalitetsprogrammer, marketingløsninger, sikker kommunikation, packaging og distribution. Vi er i dag mere end 100 medarbejdere, der hjælper vores kunder med at sikre den bedste effekt af deres markedskommunikation gennem integrerede kommunikationsløsninger, hvor data og kunden altid er i centrum.