Pressemeddelelse – InterMail køber rådgivningsvirksomheden Response Optimizer

Nyhed

InterMail køber rådgivningsvirksomheden Response Optimizer

 

Efter en årrække som succesfulde samarbejdspartnere, har InterMail og Response Optimizer besluttet sig for at gå sammen om at realisere InterMails vision om at blive Nordens stærkeste virksomhed inden for effektfulde kommunikationsløsninger.

 

InterMail og Response Optimizer har sammen skabt effektfulde kampagner for bl.a. Årstiderne, SOS Børnebyerne, Dansk Flygtningehjælp og Audionova. Kendetegnet for samarbejdet har været det strategiske og analytiske fokus for Responsive Optimizer kombineret med InterMails datadrevne tilgang til at skabe effektfuld kommunikation og produktion.

 

CEO Anders Ertmann for InterMail udtaler: ”Kim Lerborg og jeg har over en længere periode snakket om at kompetencerne mellem vores selskaber er komplementerede og skaber stærke resultater for vores kunder. Vores samarbejdsmodel har vi udviklet løbende samtidigt med, at vi har skabt et klart koncept for effektiv og resultatskabende kommunikation, som vi nu udbreder til alle vores kunder i Norden. Jeg glæder mig virkelig meget til at arbejde sammen med Kim og vores dygtige medarbejdere om at løfte InterMail op i værdikæden hos vores kunder, og derved skabe endnu flere effektfulde kommunikationskampagner.”

 

Direktør Kim Lerborg fra Reponse Optimizer siger: ”Jeg har længe fulgt den spændende rejse, som Anders har igangsat hos InterMail. Vores kompetencer passer perfekt sammen i forhold til at realisere InterMails fremtidige visioner. Jeg ser frem til at arbejde med at skabe effektfulde kommunikationsløsninger for alle vores fælles kunder samtidigt med, at jeg nu har adgang til de dygtigste kompetencer indenfor både digital og fysisk kommunikation – det bliver en rigtig spændende tid for os. Jeg har været super glad for mit samarbejde med Ambition, som samtidig køber sig ud af Response Optimizer. Men jeg vil gerne være med til at udvikle området indenfor fysisk kommunikation, som ligger mit hjerte nært, og som stadig er en meget effektfuld kanal hvis man arbejder med den målrettet og optimalt.”.

 

Kim Lerborg og Anders Ertmann har allerede orienteret en række af kunderne om den fremtidige konstellation, og der er stor begejstring hos kunderne. ”For mange af vores kunder handler det efter COVID-19 om, at skabe den største effekt af deres kommunikation – most bang for the buck. Ved at vi nu går sammen og skaber en stærk samlet enhed, hvor kunderne får den bedste rådgivning om effektfuld kommunikation samt den stærkeste digitale og fysiske produktion, gør livet nemt for vores kunder.” udtaler Kim Lerborg.

 

InterMail har tidligere annonceret vækst via opkøb bl.a. i Børsen i juni 2020. Anders Ertmann siger; ”Med dette opkøb sætter vi handling bag vores strategi og viser, at vi har handlekraft og mod til at skabe en spændende og dynamisk virksomhed. Vi er samtidigt i gang med at opruste og ansætte en række kommercielle profiler, som kommer til at styrke os yderligere. Dette offentliggør vi over de kommende uger”.

 

Yderligere oplysninger:  

Anders Ertmann, CEO InterMail, Mobil: 51 16 13 72, E-mail: anders.ertmann@intermail.com
Kim Lerborg, Direktør Response Optimizer, Mobil: 20 26 80 90, E-mail: ro@kimlerborg.dk