Ny Head of Marketing skal vækste og positionere InterMail

Nyhed

Ny Head of Marketing skal vækste og positionere InterMail

InterMail har ansat Emilie Elmgaard Jensen som ny Head of Marketing. Emilie kommer fra en anden stilling hos InterMail, og har tidligere været i bureau- og kommunikationsbranchen, hvor hun har arbejdet med både digital og fysisk kommunikation og marketing.

 

InterMail er stadig i rivende udvikling, hvor en stærk marketingfunktion stadig spiller en vigtigere rolle. Ansættelsen af Emilie Elmgaard Jensen som ny Head of Marketing skal være med til at positionere InterMail stærkere i både Danmark og Sverige.

Emilie kommer fra en anden stilling i marketing hos InterMail, og har arbejdet på mediebureauet IPG Mediabrands og hos Bording. Hun kommer med erfaring fra flere marketing discipliner, leadgenerering, strategisk kommunikation, inbound marketing og content marketing. InterMails CEO, Anders Ertmann glæder sig over ambitionerne for marketing: ”Som B2B virksomhed er vi dybt afhængige af vores stærke salgsorganisation, og for os er marketing en mindst lige så vigtig funktion, når vi skal nå vores ambitiøse vækstmål. Vi lever af at hjælpe andre virksomheder med deres kommunikation, så vores egen markedsføring og kommunikation skal være af den højeste kvalitet. Jeg er helt sikker på, at Emilie med sit kommercielle mindset og marketingkompetencer er den rigtige til at løfte opgaven.”

Stærkere digitale kompetencer i ledergruppen

Som Head of Marketing indtræder Emilie også i InterMails ledergruppe, hvor fokus er på at nå InterMails vækstmål og fortsætte den digitale rejse. ”Jeg er utrolig glad for, at Emilie har takket ja til de nye udfordringer som en del af vores ledelse. Hvis vi skal få vores digitale og papirbaserede forretning til at arbejde bedre sammen, er det vigtigt, vi har stærke kompetencer fra begge felter, og som digitalt indfødt kommer Emilie med nye indsigter og perspektiver. Over de seneste to måneder har vi også oprustet i vores svenske og danske salgsafdelinger med nye digitale kompetencer. Det kræver at vores marketingafdeling også står stærkt digitalt,” siger Anders Ertmann, CEO, InterMail.

Fokus på værdiskabende marketing

Som Head of Marketing skal Emilie stå i spidsen for InterMails marketing og kommunikation, hvor hun skal sætte rammerne for den kommunikative strategi, branding strategi og marketingplan, der skal vækste og positionere InterMail i markedet. ”Jeg er både glad og stolt over at få lov til at arbejde med vores branding, strategiske og interne kommunikation og marketing. Vi har mange spændende produkter og løsninger på hylderne, som jeg glæder mig til at markedsføre,” siger Emilie om hendes nye stilling.

Emilie er uddannet cand.merc.(kom.) fra CBS og har en klar ambition for, hvordan marketing skal vækste InterMail: ”Hos os er det yderst vigtigt, at salg og marketing kan arbejde sammen. Jeg skal være sikker på, at de leads, som vi i marketing skaber er de rigtige – og det ved jeg bedst, ved at have tæt dialog med salgsorganisationen. Vi skal vide, hvilke marketingaktiviteter, der skaber værdi og vækst hos os og sammensætte vores marketingplan efter det.