Ny delårsrapport viser spændende fremtid for InterMail

Nyhed

Ny delårsrapport viser spændende fremtid for InterMail

Det kan virke som en lang og kompliceret rejse at gå fra at være en anerkendt konvolutproducent til at blive et profitabelt og moderne full service kommunikationshus. Men sammen har InterMail startet transformationen med et flot resultat.

 

I 1. halvår 2017/18 har InterMail leveret et overskud på 4,8 mio. kr. samt forstærket egenkapitalen med 24,8 mio kr., hvilket giver et solidt fundament for den fortsatte digitale transformation.

InterMail er i dag et full service kommunikationshus inden for digital og papirbaseret markedskommunikation med fokus på effektfulde løsninger inden for omnichannel markedskommunikation, relationsmarkedsføring og digitale loyalitetsklubber samt mere end 40 års erfaring med datadrevet markedsføring.

Ny vision og mission

Med udgangspunkt digitale transformationer arbejdes der med at definere en ny vision for InterMail, som bliver omdrejningspunktet for den kommende strategiplan: InterMail2023. Den nye vision vil skabe rammen for InterMails fortsatte digitale transformation, profitabel vækst samt ambition om at blive en stærk strategisk rådgiver inden for effektfulde kommunikationsløsninger.

Samtidig vil InterMail følge nuværende og nye kunder på det europæiske marked igennem partnerskaber, datadrevne løsninger og ikke mindst dygtige medarbejdere. InterMail vil fortsat investere i at tiltrække kompetencer inden for marketing automation, digital forretningsudvikling samt rådgivning til at understøtte vores kunders behov for omnichannel markedskommunikation.

Lys og spændende fremtid

Direktør Anders Ertmann ser meget positivt på InterMails fremtid.

Vi befinder os i et kommunikationsmarked i vækst, og vi oplever en stor efterspørgsel efter vores produkter og services. I den kommende periode er der fuldt fokus på at realisere det store markedspotentiale inden for vores nuværende kommunikationsløsning samt fortsætte investeringen i medarbejdere og videreudvikling af digitale løsninger. Med et stærkt finansielt afsæt fra 1. halvår 2017/18 ser fremtiden lys og spændende ud for InterMail”, siger han og fortsætter:

”Jeg ser frem til at skabe stærke resultater sammen med InterMails medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere, bestyrelse og aktionærer i de kommende år.”

Læs delårsrapporten her