.NET udvikler med DevOps erfaring

Nyhed
Dygtig .NET udvikler med DevOps erfaring søges til vores digitale solution-team.

Lever og ånder du for at designe og udvikle digitale applikationer samt integrationer, der kan understøtte danske og internationale virksomheder i deres digitale transformation? Kunne du tænke dig at udvide din ekspertise inden for Serverless architecture og Entity Framework? Kan du konvertere ideer til kundefokuserede og brugervenlige applikationer? Så kom og bliv en central del af vores Digital Solutions-team.

Om jobbet

Vi søger en erfaren .NET udvikler til vores kontor i Hvidovre, København, som vil blive ansvarlig for udvikling og support af nye samt eksisterende applikationer og API’er udviklet i .NET C#/Core/Entity Framework og MSSQL. Dit primære ansvar vil være at designe, udvikle og supportere disse lag af vores applikationer. Du kommer til at koordinere tæt med resten af teamet, der arbejder på forskellige lag af infrastrukturen. Det er afgørende at du har en stærk evne til at samarbejde og kommunikere på tværs, og at du sætter en ære i at levere kode og sofistikerede og kreative løsninger af højeste kvalitet.

InterMail er en af nordens førende virksomheder inden for digital transformation og loyalitet CRM. Vi udvikler digitale løsninger til forskellige globale virksomheder i forskellige brancher og har kontorer i Danmark og Sverige.

Du vil blive…
 • En del af vores dynamiske team, hvor du vil få medansvar for support og videreudvikling på eksisterende kundeloyalitetssystemer driftet on premise og i Azure.
 • En del af en agil hverdag med anvendelse af SCRUM principper i MS Teams og Azure DevOps/TFS
 • En vigtig spiller ift. kvalitetssikring af leverancer indenfor aftalt scope og deadline
Kvalifikationer
 • Du har en BS grad i Datalogi, Software Engineering, Datamatiker eller lignende
 • Vi ser gerne at du har min. 3-5 års erfaring med softwareudvikling samt løbende videreudvikling og vedligeholdelse af større forretningskritiske applikationer med højt fokus på sikkerhed og maksimal oppetid
 • Du taler og skriver flydende dansk og/eller svensk. Derudover forventes det også, at du har et tilsvarende højt engelsk niveau i både tale og skrift. En stærk forståelse for det svenske sprog er under alle omstændigheder et krav, i det en stor del af vores organisation er svensktalende og en del af systemdokumentationen er ligeledes udarbejdet på svensk.
 • Du har solid viden og praktisk erfaring med teknologier fra Microsoft Tech Stack som .NET og Azure
 • Du har solid erfaring med REST og SOAP webservices
 • Erfaring med applikationsgrænseflader udviklet i ASP.NET Web Forms
 • Du har desuden god erfaring og forståelse med at arbejde med Entity Framework samt MSSQL-database herunder især med vægt på høj forståelse af stored procedures, query optimization & designing schemas
 • Du er i stand til at arbejde selvstændigt og samtidig forblive et effektivt medlem af tværfunktionelle teams (udviklingsteam, kvalitetssikringsteam og produktstyring)
 • Du brænder for en høj produkt- og brugeroplevelse – som altid er kernen i alt hvad du laver
 • Du har høje kodningsstandarder og en naturlig interesse, ro og flair for at sætte dig dybt ind i andres kode og supportere en række af vores eksisterende og forretningskritiske webapplikationer
Yderligere erfaring/ inden for følgende er en fordel, men ikke et krav
 • Du er vant til at anvende versionskontrolværktøjer (GIT) til at holde styr på kode
 • Du har erfaring med at bruge værktøjer til kontinuerlig integration
 • Det er et plus hvis du har erfaring med applikationer udviklet i AngularJS.
Bliv en del af InterMail

Et spændende job i en international virksomhed i vækst. Hos InterMail værdsætter og fremmer vi selvstændighed, frihed og ansvar, hvilket giver mulighed for løbende personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af et i forvejen succesfuldt og talentfuldt team, som har leveret nogle af nordens største CRM- og loyalitetsplatforme til førende virksomheder. Du bliver en del af vores hovedkontor i Hvidovre, København.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer samt pensionsordning med sundhedssikring. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Martin Baltzer Søbjerg på telefon 3138 6893 eller martin.soebjerg@intermail.com. Send os din ansøgning på enten svensk, dansk eller engelsk så hurtigt som muligt til career@intermail.com. Interview gennemføres løbende med henblik på tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Alle kvalificerede ansøgere vil modtage svar på deres ansøgning uden hensyn til race, farve, religion, køn, national oprindelse, alder, handicap, veteranstatus eller anden beskyttet kategori.