Konsolidering

Nyhed

Konsolidering af konvolutbranchen i Norden

InterMail har taget den strategiske beslutning at afhænde sine markedsrettede konvolutaktiviteter til BONG. BONG kommer derfor fremadrettet til at supportere InterMails kunder, og får dermed ansvaret for at opretholde det højeserviceniveau overfor alle eksisterende kunder.

For at sikre den bedst mulige transformation tilbyder BONG hovedparten af InterMails salgs- og kundeservicemedarbejdere i Danmark, Sverige og Finland ansættelse i BONG. Produktionen af konvolutter kommer fremadrettet til at ske på BONGs nuværende fabrikker, idet InterMail efter en periode vil afvikle sinkonvolutproduktion.

”Igennem de seneste år har InterMail været i en transformationsproces fra oprindeligt og primært at værekonvolutproducent til at blive en virksomhed med fokus på effektfulde løsninger inden for omnichannel markedskommunikation, relationsmarkedsføring og digitale loyalitetsklubber. Med aftalen med BONG ophører InterMailmed sin historiske platform og fuldender transformationen fra konvolutproduktion til et fullservice kommunikationshus,” udtaler Andes Ertmann, CEO i InterMail A/S.

Gennemførelsen af transaktionen er planlagt til marts 2018.

I praktikken kommer der ikke til at ske nogen større forandring for dig som kunde hos InterMail. Frem til den 16. marts 2018 skal alle ordrer fortsat bestilles hos InterMail, som vanligt.

For yderligere information kontakt Anders Ertmann, CEO i InterMail A/S +45 3686 3321