InterMail udvider digitale kompetencer med ny Sales Director

Nyhed

InterMail udvider digitale kompetencer med ny Sales Director

Med ansættelsen af Jesper Vagtel Johansen som ny Sales Director, Digital Solutions opruster InterMail sine digitale kompetencer i tråd med den fortsatte digitale vækst. Stadig flere efterspørger digitale løsninger hos InterMail, som Jesper i knap 20 år har arbejdet med.

 

Der er stadig stigende efterspørgsel efter digitale løsninger, der også i samspil med fysisk kommunikation, skal tiltrække, engagere og fastholde kunder. Ansættelsen af Jesper Vagtel Johansen styker derfor InterMails placering i markedet som et fullservice kommunikationshus.

Jesper kommer fra en stilling som Commercial Manager hos Core Copenhagen og har stor erfaring med salg og implementering af marketing automation og digitale kommunikationsløsninger. Som ansvarlig for at hjælpe InterMails kunder videre på deres digitale rejse, forventer InterMails CEO, Anders Ertmann også en forhøjet tilgang af nye kunder og øget digital vækst:

”Vi oplever stadig stigende interesse for vores digitale løsninger – både dem vi rådgiver omkring, men også dem, vi selv udvikler. Det er derfor helt essentielt, at vi nu med tilførslen af Jespers kompetencer kan fortsætte vores digitale vækst,” siger CEO hos InterMail, Anders Ertmann.

Lang erfaring fra mangeartede digitale løsninger skal styrke salget

I snart 20 år har Jesper arbejdet med digitale løsninger, salgsstrategi og vækst af forretninger. Udover at have fokus på udvikling af InterMails eksisterende løsninger, skal Jesper også stå i spidsen for at kommercialisere InterMails egenudviklede produkter. Det er blandt andre produkter som webportalen, IM Simplified, der giver alle typer af virksomheder mulighed for nemt og effektivt at sende GDPR-sikker kommunikation igennem e-Boks. Et produkt, der allerede er blevet taget godt imod på markedet af både private og offentlige virksomheder.

”At Jesper skal have fuldt fokus på salg og udvikling er en vigtig del af vores samlede strategi. Sammenhængen mellem vores digitale salgskompetencer og digitale udviklingskompetencer er vigtig for at vi kan nå vores ambitiøse mål,” tilføjer Anders Ertmann.

Også Jesper glæder sig over at være blevet en del af InterMail:

”Behovet for viden og rådgivning om digital markedsføring og digitale produkter er ikke blevet mindre de seneste år. Stadig langt de fleste nye kunder kommer gennem netværk, nyhedsbreve og sociale medier. Min erfaring fra e-mail marketing, sociale medier, SEO/SEM, content marketing, leadgenerering og marketing automation glæder jeg mig derfor til at bruge her hos InterMail. Det spænder godt overens med InterMail som et fullservice kommunikationshus,” siger Jesper Vagtel Johansen om sin nye rolle.