InterMail sender ansat til VM i Racketlon

Nyhed

InterMail sender ansat til VM i Racketlon

Hos InterMail finder man skjulte talenter. Også sportstalenter. Niklas Hägerbrand, der er Teamleder for projektlederne, skal nemlig til VM i Racketlon.

 

Til dagligt har Niklas sin arbejdsgang i InterMail men skal den 22. august til VM i Racketlon i Schweitz, hvor han er med i kategorien ”Men’s Single”.

Hvad er racketlon?

Du kender formentlig triatlon, der består af 3 discipliner (svømning, cykling og løb). Efter lignende princip udgør Racketlon en 4-kamp i ketchersport, hvor der dystes i de fire største ketchersportsgrene i verden, nemlig bordtennis, badminton, squash og tennis.

I en racketlonkamp spiller 2 modstandere eller par mod hinanden. I hver disciplin spilles der ét sæt til 21 point, hvor hvert point tæller. Når alle 4 discipliner er færdigspillet, er vinderen den spiller, eller det par, som har vundet flest point i løbet af de fire sæt.

Hos InterMail ønsker vi Niklas alt mulig held og lykke og ser frem til, at han hiver en flot medalje hjem fra Schweitz.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her