InterMail udvider kompetencer og kundeportefølje med stærkt hold fra dialogbureauet Action Europe

Nyhed

InterMail udvider kompetencer og kundeportefølje med stærkt hold fra dialogbureauet Action Europe

Udvidelsen sker som led i vores vækststrategi, hvor ambitionen er at blive et moderne og profitabelt europæisk full service kommunikationshus med fokus på rådgivning i, hvordan man skaber den optimale effekt af sin kundekommunikation.

 

Vi har en ambitiøs 5-års strategiplan, der indebærer, at vi skal styrke og udvikle den eksisterende forretning. For nyligt tog vi et vigtigt skridt mod at blive et full service kommunikationshus med etableringen af relations- og dialogbureauet IM Loyal. Vi favner i dag både kompetencer inden for strategi, analyse og kreative koncepter, samt rådgiver om medievalg og eksekvering. Her er Action Europe et rigtig godt strategisk match,” siger Anders Ertmann, CEO for InterMail A/S. Han fortsætter:

Med tilføjelsen af hovedparten af Action Europes medarbejdere tilføjer vi ikke kun nogle meget interessante europæiske og globale kunder, vi får også nogle af branchens dygtigste folk med lang erfaring inden for relationsmarkedsføring og loyalitet.”

Led i digital transformation

Da Anders Ertmann satte sig i direktørstolen i august 2017, lød startskuddet for en ny strategi for InterMail. Selskabet er blevet transformeret og beskæftiger sig nu med rådgivning, udvikling og produktion af automatiserede løsninger inden for omnichannel markedskommunikation, relationsmarkedsføring og digitale loyalitetsklubber.

Action Europe er et dansk dialogbureau med kunder i en lang række lande i Nord- og Centraleuropa, samt Sydøstasien. InterMails kundeliste tæller bl.a. Santander, Intersport og Falck og udvides nu med brands som Royal Unibrew, Astro, Essity (Libero, Drypers og Vinda) samt Swedish Match.

Også Thomas Wagner, tidl. adm. direktør hos Action Europe, ser store synergier og muligheder mellem de to virksomheder:

Der er et rigtigt godt match mellem vores virksomheder. InterMail er på en spændende digital rejse, og udviklingen det sidste års tid har været enorm. Den rejse glæder vi os utroligt meget til at blive en del af.

InterMail-brandet bliver det bærende fremadrettet – med Action Europe-ydelserne under. Fire danske medarbejdere fra Action Europe: Thomas Wagner, Jesper Lykking, Torben Kappel og Michael Andresen fortsætter i InterMail, sammen med Action Europes udenlandske medarbejdere fra Sverige og Kuala Lumpur. Dette bringer bureauet IM Loyal op på 15 medarbejdere i alt.

Det er fantastisk, at vi har tiltrukket så dygtige og kompetente medarbejdere, som har lyst til at være med på vores spændende rejse. Jeg ser utroligt meget frem til at kunne servicere vores eksisterende og nye kunder med de stærke kræfter, som vi tilfører bureauet. De nye medarbejdere bliver en fuldt integreret del af vores virksomhed og vores tilbud til kunderne,” udtaler Anders Ertmann, CEO.

Vi kigger naturligvis løbende på mulighederne for at føje nye kompetencer og kunder til vores forretning,” slutter Anders Ertmann.