InterMail opruster i Sverige med ny Sales Director

Nyhed

InterMail opruster i Sverige med ny Sales Director

Med ansættelsen af Fredrik Fenberg som Sales Director for det svenske marked opruster InterMail sin forretning i Sverige. Ambitionen er et større fokus på eksisterende og nye kunder, der efterspørger InterMails kompetencer inden for relationsmarkedsføring, digitale loyalitetsklubber og omnichannel markedskommunikation – både fysisk og digitalt.

 

Udvidelse med stærke digitale kompetencer

Som Sales Director skal Fredrik stå i spidsen for den svenske salgsstyrke og have fuldt fokus på at udvide samarbejdet med eksisterende såvel som nye kunder: ”Det er en store glæde for mig, at kunne offentliggøre, at Fredrik Fenberg er blevet en del af InterMail. Fredrik kommer med stærke kompetencer inden for omnichannel marketing, relationsmarkedsføring og loyalitetsprogrammer og har en lang erfaring med udvikling af kunder – kompetencer som vi hele tiden har i sigte at udvide InterMail med”, siger CEO, Anders Ertmann.

Med tilgangen af Fredriks kompetencer til det svenske salg kommer der endnu større fokus på salget af kommunikations- og rådgivningsydelser med digitalt fokus. Fredrik kommer med en stor salgsekspertise på det svenske marked og har senest haft ansvaret for det svenske marked hos det internationale Paragon Group. Han har også tidligere været ansvarlig for salg og marketing hos blandt andre Itslearning og JS World Media.

Jeg har gennem længere tid holdt øje med InterMail, som har imponeret mig både hvad angår de dygtige medarbejdere og stærke kompetencer. InterMail har udviklet sig til et full-service hus inden for kommunikation, og det er helt i tråd med det, som markedet efterspørger. Derfor var det med stor glæde, at jeg takkede ja til stillingen. Virksomheden har en stærk vindermentalitet, som kombineret med de kompetente kollegaer gør InterMail til et fantastisk team,” siger Frederik Fenberg.

Stærkt fundament for vækstambitioner

Oprustningen med Fredrik i InterMails ledelse betyder også en forventning om stor vækst: ”Vi har store ambitioner i Sverige og en forventning om, at vi vil opnå en årlig organisk vækst på 5-10 % og yderligere vækst via akkvisitioner over den kommende periode. Her får Fredriks kompetencer en afgørende rolle for at nå disse ambitiøse vækstmål,” siger Anders Ertmann.

”Det er Fredriks lange erfaring inden for salgsorganisationer og indgående viden om det svenske marked, der skal være med til at sikre et øget salg. Det kræver et øget fokus på udvikling af eksisterende kunder og udvidelse i kundeporteføljen, som vi nu får vi med en dedikeret ressource i Fredrik,” afslutter Anders Ertmann.

Fredrik Fenberg, 36 år, og har foruden at være civiløkonom, en medie- og it-faglig baggrund og flere års erfaring med at opbygge og udvikle succesfulde salgsorganisationer fra bl.a. Paragon Group, Itslearning og JS World Media.