InterMail og eMarketeer i nyt strategisk partnerskab

Nyhed

InterMail og eMarketeer i nyt strategisk partnerskab

Som et led i visionen om at blive Nordens førende leverandør af integrerede løsninger til effektiv eksekvering af digital og fysisk markedskommunikation indgår InterMail nyt partnerskab med marketingværktøjet eMarketeer.

 

Med det nye partnerskab udvider InterMail sine kompetencer inden for e-mail marketing, sociale medier og mobile marketing. Director of Solutions, Morten Pryds, er glad for det nye samarbejde: ”eMarketeer er skabt på en alt-i-en tankegang, hvor det handler om at strømline arbejdet med leads og salg. En tankegang, der passer godt sammen med vores andre produkter og løsninger, hvor vi gerne vil gøre det så enkelt og tilgængeligt for vores kunder at optimere deres markedskommunikation.”

Det strategiske partnerskab styrker InterMails position på markedet og skaber flere muligheder for at tilbyde et brugervenligt og effektivt værktøj til online markedsføring. ”Vi vil gerne være sikre på, at vores kunder får de rette systemer og teknologi til deres marketing og kommunikation. Ved at indgå samarbejder med systemer som eMarketeer kan vi i langt højere grad rådgive vores kunder til den løsning, der passer dem bedst og ikke sælge dem noget, som de ikke har brug for,” fortsætter Morten Pryds.

En vigtig del af InterMails værdikæde

I løbet af det seneste år har InterMail annonceret en række strategiske partnerskaber, hvor eMarketeer er det nyeste i rækken. CEO, Anders Ertmann er begejstret for det nye partnerskab: ”Det er vigtigt for mig, at InterMail fortsætter sin digitale transformation, hvor vi skal holde fokus på den personaliserede kommunikation, der bygger på intelligent brug af data. Det er netop disse discipliner vi er gode til hos InterMail, hvor eMarketeer er et godt værktøj til at få sin online markedsføring ud at leve.”

Her hos InterMail er vi rigtig gode til at skabe kommunikationsløsninger, der styrker vores kundernes relationer til deres kunder. Stadig flere af vores kunder efterspørger online kommunikationsløsninger. Her spiller valget af teknologien en vigtig rolle for det endelige resultat. Et strategisk partnerskab med eMarketeer passer derfor godt ind i vores samlede værdikæde og ydelser,” afslutter Anders Ertmann.