InterMail ISO-certificeres på rekordtid

Nyhed

InterMail ISO-certificeres på rekordtid

InterMail er netop blevet ISO-certificeret inden for informationssikkerhed (ISO 27001) og kvalitetsledelse (ISO 9001). Hvad der normalt tager op til 18 måneder at gennemføre, har InterMail gjort på blot 5 måneder med yderst flotte resultater. Begge standarder sikrer høj sikkerhed og kvalitet i alle InterMails processer og produktioner.

 

InterMail har gennemført gennemgribende indsatser i forhold til kvalitetssikring, miljø og informationssikkerhed ved at opbygge og implementere et ledelses-, data- og informationssikkerhedssystem, der lever op til de internationalt anerkendte ISO 9001 og 27001 standarder.

”Certificering er med til at forstærke os som en kvalitetsorienteret virksomhed, og er et stort skulderklap til hele organisationen. De høje krav, vi stiller til os selv hver dag er vigtige, og gør, at vi som virksomhed altid har fokus på at forbedre sikkerheden og kvaliteten i vores processer og produktion for at være fremtidsorienteret,” siger Anders Ertmann, CEO, InterMail.

Gennemført på rekordtid uden afvigelser

Certificeringen kom efter 5 måneders effektivt og præcist arbejde med at beskrive arbejdsgange og dokumentere data- og informationssikkerhedssystemet på tværs af organisationen samt udvikling af en lang række kontroller og styringsværktøjer. Dette sikrer kvaliteten i hver eneste proces og produktion. InterMails Director of Production har stået i spidsen for processen:

Vi har gennemført certificeringen på rekordtid på kun 5 måneder i modsætning til de normale 12-18 måneder. Vi er især stolte af, at medarbejderne har udvist stor dedikation og opbakning til projektet. Alle medarbejdere har været yderst motiverede og har løftet i flok. De eksterne auditører var yderst imponerede over vores præstation og forberedelse. Det er meget sjældent, at et firma går igennem den første certificering uden nogen anmærkninger, som vi har gjort” siger Flemming Olesen, Director of Production, InterMail.

Åbner op for nye kunder

Med ISO-certificeringen åbner InterMail op for at kunne håndtere en lang række nye kunder fra både det private og offentlige, der kræver en ISO-certificeret leverandør. Der er mange gode grunde til at vælge en ISO-certificeret leverandør, herunder sikker og rettidig kommunikation:

”Vi oplever fortsat stor interesse for vores digitale produktion og services fra især store finansielle selskaber og forsyningsvirksomheder, hvor sikker og rettidig kommunikation er et absolut must”, siger Anders Ertmann.

Certificeringen har også en intern værdi for InterMail og er et stærk grundlag for udvikling og konstant forbedring:

For os er ISO-certificeringen mere end blot et stykke papir. For os er det en udvikling, hvor vi hele tiden skal forbedre os og følge med vores kunders krav og forventninger,” tilføjer Anders Ertmann.

Sikrer den højeste kvalitet til InterMails kunder

ISO 9001 (kvalitetsledelsessystem) betyder, at InterMail kan dokumentere, at der er styr på arbejdsgange og processer, og derfor forsikre kunderne, at de leverer pålidelig kvalitet, føre løbende kontrol, samt konstant forbedre arbejdsgange og processer til fordel for det samlede output.

ISO 9001 er den mest omfattende certificering, da den omfatter alle processer hos virksomheden. Det hjælper os med at sikre, at vi leverer den højeste kvalitet til kunderne – hver gang,” siger Flemming Olesen.

Kvalitetsledelsessystemet sikrer at InterMail:

  • Styrker kundetilfredsheden og opfylder kunders behov og forventninger
  • Leverer høj kvalitet i produkter og ydelser
  • Løbende bliver kvalitetskontrolleret
  • Har en risiko- og mulighedsbaseret tankegang

Vi har altid ønsket, at den bedste kvalitet på produkter og services skulle være vores profil. Det kommer ikke til at ændre sig, når vi nu har fået certifikatet. Det betyder blot, at vi nu kan dokumentere, at vi lever op til visse standarder. I virkeligheden lever vi op til mange flere end de standarder, der er en del af certificeringen, ” tilføjer Anders Ertmann.

InterMails kunder oplever højt sikkerhedsniveau og datasikkerhed

ISO 27001 er en standard til styring af informationssikkerhed. Certificeringen betyder, at InterMail nu kan dokumentere et stabilt højt data- og informationssikkerhedsniveau, hvad enten data forefindes som fysiske, digitale eller talte informationer. Sikkerheden er dermed en integreret del af alt, hvad der sker hos InterMail, og er en garanti for, at InterMail overholder kravene til etablering, vedligeholdelse og løbende forebedringer af ledelsessystemet for informationssikkerhed:

Det er en topprioritet hos os at beskytte vores data, systemer og ydelser. Vi tænker sikkerhed ind i alt, hvad vi foretager os – lige fra drift og udvikling til måden, hvorpå vi varetager salg og marketing på,” fortæller Flemming Olesen.

”Vi har i ledelsen analyseret og taget stilling til sikkerhedsrisici, indført effektiv informationssikkerhedsstyring og dokumenteret processer, der gør os til en sikker leverandør og databehandler,” tilføjer Flemming Olesen.

Anerkendelse fra branche- og arbejdsgiverforeningen Grakom

InterMails store fokus på kvalitet, informationssikkerhed og miljø er blevet bemærket hos branche- og arbejdsgiverforeningen Grakom, der i et brev til InterMail skriver:

InterMail har etableret procedurer for udarbejdelse af et miljøregnskab samt affaldshåndtering af miljøberedskab med det formål at sikre en løbende overvågning og styring, og dermed også de bedste muligheder for at mindske spild og belastning af miljøet,” skriver Carsten Bøg, afdelingschef, Grakom.

Læs hele brevet fra Grakom her.

International Organization for Standardization (ISO) er verdens største og mest kendte udgiver af internationale standarder, og stiller høje krav til virksomhederne, før de kan certificeres.