InterMail investerer i Xerox Impika inkjetprinter

Nyhed

InterMail investerer i Xerox Impika inkjetprinter

I august 2016 blev InterMails A/S seneste investering, en Xerox Impika Compact rulleprinter, installeret og taget i brug.

Det er en 4-farve dupleks inkjetprinter med en printbredde på 474 mm, og en hastighed på op til 127 meter i minuttet. I processen med valg af printer var flere leverandører i spil, men valget faldt på Xerox, kombineret med efterbehandlingsudstyr fra Hunkeler.

– Vores volumen på Impika-printeren, overstiger klart vores forventninger, udtaler produktionschef Allan Rasmussen og fortsætter: – Det har vist sig at kvaliteten er så god, at vi nu kan klare mange af de opgaver, vi til tidligere håndterede som offset. Kvaliteten er for de fleste kunders vedkommende fuldt tilfredsstillende, især på simple print som fakturapapir, brevpapir, følgesedler og den slags.

Muligheden for at kunne producere print med dynamisk kommunikation (fx trans-promoer) ser InterMail som en stor fordel. – Med de muligheder vi har i dag for at behandle og segmentere vores kunders data, kan vi målrette kundens budskab til den enkelte modtager, ikke kun med flettede personlige budskaber, men også med aktive links i fx mails via billedtekster og tilbud, der er styret af kundens adfærd, fortæller Allan Rasmussen.

Læs hele artiklen her.