InterMail indleder nordisk samarbejde med e-Boks

Nyhed

InterMail indleder nordisk samarbejde med e-Boks

InterMail og e-Boks indleder et nordisk samarbejde, hvor målet er at digitalisere og forbedre kommunikationen med kunderne.

Samarbejdet indledes omkring et antal strategiske kunder i Sverige. Med det nye samarbejde får Intermails kunder adgang til både digital envejs- og tovejskommunikation, så det bliver muligt at føre en dialog med kunden, for eksempel indhente information om nye kunder eller færdiggøre en ansøgning.

”Det er vigtigt for os at have et produkt som e-Boks i vores portefølje, når vi hjælper kunderne med digitaliseringsrejsen. Vi har i lang tid samarbejdet med e-Boks på det danske marked, og nu udvider vi samarbejdet til det nordiske niveau”, siger Anders Ertmann, som er CEO for InterMail.

e-Boks er Nordens førende spiller inden for digitalisering, og har været det igennem lang tid. e-Boks’ nordiske DNA gør det muligt at arbejde med internationale virksomheder på tværs af landegrænser, noget som er særligt vigtigt for virksomheder med kunder i flere af de nordiske lande.

”I Sverige taler mange om mulighederne med digitalisering, men de fleste aktører har stadig papirbaserede processer, som både er langsomme og koster mange penge. Vi vil sikre, at virksomheder kan digitalisere hele deres kundedialog, uanset hvor kunden befinder sig, og samtidig værne om miljøet. Vi er meget begejstrede for det nye samarbejde med InterMail, så vi sammen kan hjælpe deres kunder”, siger Mattias Svanberg Johansson, som er chef for det svenske marked hos e-Boks.

Har du spørgsmål eller ønsker du mere information, så kontakt venligst:
Mattias Svanberg Johansson, e-Boks’ chef for det svenske marked
mail: msj@e-boks.se, mobil: + 46 72 393 7578

Anders Ertmann, CEO Intermail
mail: anders.ertmann@intermail.com, mobil +45 5116 1372

e-Boks er Skandinaviens førende løsning til digital distribution og lagring af vigtige dokumenter, og har over 11 millioner direkte og indirekte brugere i Danmark, Finland, Irland, Norge og Sverige. e-Boks er tilgængelig fra en hvilken som helst pc eller smartphone i hele verden. I 2016 blev der sendt flere end 380 millioner dokumenter med e-Boks. Blandt afsenderne findes kommuner, regioner og myndigheder samt et stort antal virksomheder som banker, forsikrings-, el-, tele- og energiselskaber. e-Boks ejes af Nets og PostNord, og er etableret i 2001. Virksomheden har kontorer i København, Oslo og Stockholm.  Du kan læse mere på e-boks.dk

Intermail er førende i Norden inden for cloud-tjenester og løsninger til kundekommunikation og CRM. Vi kombinerer 30 års erfaring med den nyeste teknik, og leverer smarte og effektive tjenester, som øger vores kunders salg både på kort og langt sigt. Blandt vores kunder finder du Choice Hotels, SAS, H&M, KappAhl og Intersport.