InterMail indgår samarbejde med MobilePay

Nyhed

InterMail indgår samarbejde med MobilePay

InterMail Danmark har indgået samarbejde med MobilePay og kan derfor nu tilbyde nye digitale løsninger inden for blandt andet faktura- og abonnementsbetalinger, der giver slutbrugeren mulighed for at betale med et enkelt swipe.

 

Samarbejdet er en vigtig del af InterMails digitale transformation, hvor der blandt andet er stor fokus på udviklingen af digitale produkter og løsninger, for at have en produktportefølje, der følger den digitale udvikling.

Det er vigtig for mig, at vi hele tiden har øjne og ører åbne, og ikke mindst fingeren på pulsen, så vi kan holde vores digitale produktportefølje opdateret og på den måde tilbyde vores kunder de bedste digitale løsninger på markedet,” fortæller Anders Ertmann, CEO for InterMail.

Der er ingen tvivl om, at forbrugerne i dag efterspørger ydelser, der gør hverdagen nemmere for dem, og når det bliver nemmere for forbrugeren, er det også nemmere for virksomhederne, der gerne vil i kontakt med dem. Det er blandt andet derfor, at MobilePay bliver en vigtig samarbejdspartner for os,” siger Morten Pryds, Director of Solutions hos InterMail.

Ligesom InterMail, har MobilePay også det seneste år haft vokseværk, og udvikler kontinuerligt bedre og mere brugervenlige løsninger, der gør transaktioner mere enkle, smartere og mere sikkert for forbrugerne. Det er en udvikling, der passer godt ind i InterMails strategi og ambition om at blive et europæisk full service kommunikationshus.

Effektiv kundedialog, mindre administration og bedre likviditet

Det nye partnerskab passer godt sammen med InterMails eksisterende partnerskaber og digitale løsninger, der giver InterMails kunder mulighed for at have en effektiv kundedialog uden at bekymre sig om bl.a. datasikkerhed. Her er det især to løsninger fra MobilePay, der spiller godt sammen med InterMails eksisterende digitale transaktionsløsninger, nemlig MobilePay Subscriptions og MobilePay Invoice.

Med MobilePay Subscription forbindes MobilePay med abonnementer med et enkelt swipe, mens brugeren med MobilePay Invoice kan betale og se indholdet af sine regninger samt sætte fakturaer til fremtidig betaling – uden brug af koder eller nøglekort.

Løsningerne fra MobilePay betyder mindre administration og bedre likviditet for vores kunder, hvilket er to vigtige parameter, når vi snakker betalingsløsninger generelt. Det er vi meget glade for at kunne tilbyde vores kunder på tværs af forskellige produkter,” afslutter Morten Pryds.