InterMail fortsætter med at skabe positive resultater

Nyhed

InterMail fortsætter med at skabe positive resultater

InterMail har i 3. kvartal leveret et overskud før skat på 2,8 mio. kr. mod et overskud før skat på 0,2 mio. kr. i samme periode sidste år. Anders Ertmann, der er CEO hos InterMail, ser overskuddet som en positiv effekt af en eksekveret plan.

 

I den seneste tid har der hos InterMail været stort fokus på at udvikle samarbejdet med eksisterende kunder med henblik på salg af yderligere løsninger og services samt på at tiltrække nye kunder, som efterspørger InterMails unikke og stærke kompetencer inden for omnichannel markedskommunikation, relationsmarkedsføring og digitale loyalitetsklubber.

Som følge af den positive kundetilgang og InterMails fortsatte satsning på at blive et full service kommunikationshus, har InterMail opbygget kompetencer indenfor strategisk rådgivning og analyser.  Ifølge Anders Ertmann, CEO for InterMail, viser det store overskud en tydelig effekt af en eksekveret plan:

Vi har lavet en skarp plan og udskrevet de elementer, der var i planen, vi har fundet det rigtige hold til at eksekvere det, og så har vi sat fuld fart på beslutningsprocesserne, og det synes jeg, at vi viser rigtig positivt med vores 3. kvartal regnskab. Vi begynder at se effekterne af den plan, vi er ved at gennemføre. Jeg er rigtig glad og stolt over, at vi samlet hos InterMail er kommet så langt på kort tid,” understreger han.

InterMail tilbyder i dag både strategiske, analytiske og kreative kommunikationsløsninger samt rådgivning om eksekvering. Samtidig har InterMail valgt at styrke salgsorganisation med ansættelsen af ny salgsdirektør samt en række nye medarbejdere med kompetencer inden for marketing automation, digital forretningsudvikling samt rådgivning til endnu bedre at understøtte vores kunders behov for omnichannel markedskommunikation.

Læs hele selskabsmeddelelsen her.