InterMail fejrer 121-års fødselsdag

Nyhed

InterMail fejrer 121 års-fødselsdag

InterMail kan i dag fejre sin 121 års-fødselsdag. I over 121 år har InterMail hjulpet virksomheder med at kommunikere med sine kunder. Først i form af en konvolutfabrik, og i dag som et full service kommunikationshus inden for digital og papirbaseret markedskommunikation.

 

”Vi har trådt på den digitale speeder”

InterMail startede i 1898 som en konvolutfabrik, der igennem opkøb, fusion og digital transformation i dag er en full service kommunikationsvirksomhed. Med kunder som Intersport, Santander, Nordic Choice Hotels og SAS spiller InterMail i dag en afgørende rolle på markedet for digital og papirbaseret markedskommunikation.

Der er sket mange ting med InterMail over de sidste 121 år – særligt over de seneste 2 år, hvor vi blandt andet har frasolgt vores konvolutdivision og transformeret os til et digitalt kommunikationshus. Vi har udvidet med kompetencer inden for analyse, dataindsamling, strategi og kreative koncepter. Vi er stadig mestre i at skabe digitale loyalitetsprogrammer samt eksekvere komplekse fysiske og digitale udsendelser, men i dag står vi også stærkt på en lang række andre digitale ydelser”, siger Anders Ertmann, der er CEO hos InterMail.

Da jeg i 2017 tiltrådte som CEO besluttede vi for alvor at trykke på den digitale speeder. Vi kunne se, at markedet for konvolutter og anden papirbaseret kommunikation var dalende. Vi har i mange år været stærke på digitale loyalitetsprogrammer og kundeklubber, så det var et spørgsmål om at vækste dén del af forretningen og samtidig finde et passende niveau for vores papirbaserede løsninger,” fortsætter Anders Ertmann.

Et transformeret og profitabelt InterMail

InterMail befinder sig i dag på et kommunikationsmarked i vækst, hvor det forventes at omsætningen inden for de kommende 5 år fordobles.

Når jeg står og kigger tilbage på, hvor InterMail var for bare 2 år siden, er jeg stolt over, hvordan vi har udviklet os. Vi har formået at komme i mål med en lang række af de ting, vi har sat os for, og vi arbejder hele tiden sammen om at udvikle vores forretning,” siger Anders om InterMails transformation.

Det har været vigtigt for mig at skabe et InterMail, der er gearet til en hurtigt udviklende branche. Når vi ser, at det papirbaserede marked, hvor vi tidligere har opereret, er dalende, er det vigtigt, vi kigger indad og forstår at udvikle os i den rigtig retning. Og det er jeg helt overbevist om, at vi gør. På den måde føler jeg mig overbevist om, at InterMail også vil være her om 121 år,” tilføjer han.

I dag arbejder InterMail med datadrevet relationsmarkedsføring og håndterer både analyse, strategi og koncept, loyalitetsløsninger, marketing automation, output management og produktion af individualiseret kampagnemateriale – fra idé til færdig produkt i kundens digitale eller fysiske postkasse.