InterMail er nu også certificeret Agillic-partner

Nyhed

InterMail er nu også certificeret Agillic-partner

I løbet af det sidste år har InterMail kunnet annoncere en række strategiske partnerskaber. Det nyeste i rækken, som giver os endnu flere strenge at spille på, er indgået med Agillic.

 

Director of Solutions Morten Pryds er glad for samarbejdet: ”Agillic er en Marketing Automation-platform baseret på data og beregninger, der afvikler relevant kommunikation på sociale og digitale kanaler til den rette målgruppe. Og så er det simpelthen et intelligent og veludbygget system,” forklarer han og uddyber:

Vi driver selv to af Nordens største kundeklubber for vore kunder, og dem kan vi nemt integrere med Agillic. Det giver rigtig god synenergi og værdi for vores kunder. Men man behøver altså ikke at være kunde hos InterMail i forvejen for at få en Agillic-løsning. Både salgsmedarbejdere, udviklingsmedarbejdere og projektledere hos InterMail har været igennem et intensivt forløb for at blive certificeret i Agillic, så vi er fuldt ud i stand til at levere en standalone-løsning til nye kunder, der ikke har en klub – lige fra behovsafdækning, strategisk rådgivning, udvikling, kreativitet, content, undervisning, til dybdeimplementeringen i kundens forretning.

Et godt match

Anders Ertmann, InterMails CEO, er også meget tilfreds med det nye partnerskab: ”InterMail og Agillic er et virkelig godt match. Tankegangen hos Agillic er, at ”hvis det handler om mig, så køber jeg”, og det passer jo perfekt til filosofien her i huset. Vi er også langt mere til og har konstant fokus på personaliseret kommunikation end til spray and pray,” fortæller han og fortsætter:

Endelig er partnerskabet også et bevis på, at InterMails digitale transformation fortsat kører derudaf på fuld damp. Det er egentlig meget enkelt – jo flere intelligente systemer og teknologi, vi er hjemme i, des bedre kan vi hjælpe vores kunder med positiv effekt, baseret på relevans. Men vi vil aldrig forsøge at sælge dem noget, som de ikke har brug for. På den måde kan man naturligvis stadig regne med InterMail som en uafhængig rådgiver,” slutter Anders Ertmann af.