InterMail ansætter ny Director of Production

Nyhed

InterMail ansætter ny Director of Production

InterMail har ansat Flemming Olesen som Director of Production. Flemming kommer med en lang ledelseserfaring fra produktionsvirksomheder og grafiske virksomheder på både det danske og europæiske marked. Flemming kommer senest fra en stilling som produktionsdirektør hos den grafiske virksomhed Cool Gray.

 

Som Director of Production skal Flemming stå i spidsen for InterMails produktion og indkøb, hvor det bliver hans ansvar at sikre, at produktionen er gearet til InterMails vækst, kundernes behov og høje krav til kvalitet, leveringstid og pris. Flemmings berøringsflade bliver dog ikke blot i den fysiske produktion, men strækker sig også til ISO-certificeringer samt optimering af processer udenfor produktionen og i hele InterMails værdikæde.

”Vi er utrolig glade for, at Flemming har takket ja til jobbet i InterMails ledelse. Flemming kommer med en lang og bred erfaring fra produktion af fysisk kommunikation, og forstår kompleksiteten i at skulle kombinere det fysiske med den digitale kommunikation. Derudover har Flemming erfaring med at optimere processer i forskellige typer af produktioner, hvilket er vigtigt for os og vores organisation”, siger CEO hos InterMail, Anders Ertmann.

Flemming kommer med en HD i organisation og ledelse og har også i sin karriere været selvstændig konsulent, hvor han har varetaget ledelsesmæssige opgaver. Flemming er også uddannet Grafonom fra den grafiske højskole. Derudover har Flemming i sin tid som blandt andet produktionsdirektør og administrerende direktør opereret internationalt med kunder over hele verden.

”Jeg har fulgt InterMail i mange år, og har med beundring fulgt deres rejse til et moderne kommunikationshus. Det er en positivt, dynamisk og energisk organisation, som jeg glæder mig til at blive en del af. Jeg ser også en stor værdi i at kombinere den fysiske og digitale kommunikation, som netop kræver strømlinede processer og samarbejde afdelingerne imellem. Det er blandt andet derfor, jeg har valgt at sige ja tak til jobbet hos InterMail,” siger Flemming Olesen om sin nye ansættelse.