InterMail afholder velbesøgt loyalitetskonference for 10. år i træk

Nyhed

InterMail afholder velbesøgt loyalitetskonference for 10. år i træk

Torsdag d. 7. november 2019 afholder InterMail sin årlige Benchmark Loyalty konference, hvor der stilles skarpt på datadrevet kundeloyalitet.

 

InterMails årlige konference Benchmark Loyalty Scandinavia løber igen i år af stablen i både København og Stockholm, hvor der bliver delt ud af viden og inspiration om fremtidens kundeloyalitet og datadrevet marketing. ”Benchmark Loyalty er et skandinavisk mødested for alle, som til daglig arbejder med eller ønsker bedre kendskab til loyalitetsprogrammer og 1:1 kommunikation. Vi har stor fokus på at udarbejde et program, der både favner trends og tendenser, men hvor deltagerne også får konkrete eksempler, de kan gå direkte hjem til skrivebordet og eksekvere,” siger InterMails Head of Marketing, Emilie Elmgaard Jensen.

Ved dette års Benchmark Loyalty konference i København kommer blandt andre CEO, Mikkel Korntved fra Loyalty Group og fortæller om, hvorfor kundeloyalitet er den oversete vækstmotor, og hvordan marketeers vil kunne se en positiv forskel på bundlinjen ved at arbejde dybere med kundeloyalitet.

Head of Corporate branding & Consumer Insight, Anette Østbjerg fra Danske Spil kommer og fortæller om, hvordan de opbygger loyalitet med intelligent brug af segmentering, hvorefter Lars Glade, Department Manager, Kommerciel Marketing fra YouSee kommer og fortæller om, hvordan den fysiske direct mail er et effektivt værktøj til at styrke kunderelationen.

Populær konference med håndgribelige inputs

Benchmark Loyalty er for alle, der arbejder med marketing og kommunikation – uanset om man har mange års erfaring med kundeloyalitet eller 1:1 marketing, eller om man kun lige er begyndt,” tilføjer Emilie om loyalitetskonferencen, som InterMail har afholdt med både danske, svenske og internationale cases igennem årene.

Konferencen er vokset år for år. Vi oplever, at deltagerne er glade for den faglige bredde og dybde, og at talerne ikke er bange for at dele ud af resultater og erfaringer. Det er vigtigt for mig, at vi giver inspiration og vores viden om kundeloyalitet og individualiseret kommunikation videre,” afslutter Emilie.

Benchmark Loyalty Scandinavia er gratis for alle og bliver afholdt d. 7. november i København og d. 19. november i Stockholm.

Du kan læse mere om konferencen her.