InterMail nu også i Kuala Lumpur

Nyhed

InterMail nu også i Kuala Lumpur 

Med ansættelsen af tidligere Action Europe medarbejdere har InterMails relations- og dialogbureau tilføjet flere stærke kompetencer til de mange, som allerede var i huset. Og nogle af de kompetencer skal findes så langt væk som i Malaysia. Det fortæller CEO, Anders Ertmann:

 

”Som bureau er det rigtig godt at have et ben ude i den store verden. Det er selvfølgelig altid spændende at løse opgaver for globale brands som Drypers (Libero i Asien) og Hasbro – men det, vi lærer af det, er mindst lige så spændende. For selv om det multikulturelle Malaysia er vidt forskelligt fra Norden, så virker vores løsninger også derude. Og hvis det både virker i Kuala Lumpur og i Kolding, så gør man noget rigtigt.”

Asien er et marked i vækst

Asien er den mest befolkningsrige verdensdel, og væksten er høj. Derfor er markedet interessant for mange virksomheder – eller måske man snarere skulle sige markederne:

”Asien består af mange vidt forskellige lande, men fælles for dem er, at de fleste teknologisk er ret langt fremme. Derfor kan vi også bruge det som et innovationscenter, som alle vores kunder vil få glæde af,” forklarer Anders og fortsætter: ”Et godt eksempel er profiling af besøgende på websites. Det er noget, vi arbejder meget på netop nu, og som vil gøre det muligt for vores kunder at tage ejerskab over data på en helt ny måde.”

Anders Ertmann, vores CEO, er også glad på kundernes vegne: ”Verden bliver mere internationaliseret og forbundet på kryds og tværs. Derfor giver det rigtig god mening, at vi også kan følge med vores kunder ud i verden. Og så er det selvfølgeligt endnu et vigtigt skridt på vores rejse mod at blive et full service kommunikationshus.”