Få flere fordele med det nye RelationPlus 3

Nyhed

Få flere fordele med det nye RelationPlus 3

InterMail har netop lanceret den nyeste version af RelationPlus, vores helt eget system til loyalitetsprogrammer. Og med den følger en række spændende nyheder, som vil være til glæde for både klubmedlemmer og dig i den anden ende.

 

”Vi har givet RelationPlus den helt store tur denne gang”, forklarer Morten Pryds, InterMails Director of Solutions. ”Med de nye funktioner er det muligt at lave flere og mere relevante udsendelser – og samtidig er det blevet lettere at analysere på kampagner. Muligheden for at integrere med sociale medier og et familiemedlemskab er, når jeg selv skal sige det, også rigtig spændende nyheder.”

Boost engagementet med familiemedlemskaber

Familiemedlemskabet er en helt ny funktion i RelationPlus 3. ”Med et familiemedlemskab er det muligt at knytte flere familiemedlemmer til det samme hovedmedlemskab – som alle pointene også ryger ind på,” forklarer Morten Pryds og uddyber: ”Det er til fordel alle. Familien kan samle mange flere point – og som markedsfører kan du arbejde både bredere og mere effektivt med jeres loyalitetsarbejde”.

Integreret med sociale medier

Relevant digital tilstedeværelse er så vigtig i nutidens medielandskab. Derfor har vi gjort det let at nå hurtigt ud til kunderne via Facebook og Instagram”, fortæller Morten Pryds. ”Det er ganske enkelt – man vælger blot en målgruppe blandt sine kunder i RelationPlus 3, og så kan man vise dem udvalgte annoncer i deres feed.”

Hurtigere bonusudsendelser

En anden ting, som vi har gjort enklere, er bonusudsendelsen. Det er jo en kernefunktion i de fleste loyalitetsprogrammer, så derfor har vi givet den ekstra opmærksomhed. Nu kan man selv oprette og administrere sine digitale bonusudsendelser direkte i grænsefladen i RelationPlus – og udsendelserne kan naturligvis foregå via alle registrerede kanaler,” beretter Morten Pryds med en vis stolthed i stemmen.

Nye, stærke analyseværktøjer

Der bliver hele tiden mere fokus på effekteNorden kører på RelationPlus. Ud over de allerede nævnte nyheder indeholder RelationPlus 3 en række andre forbedringer, blandt andet et forbedret design af brugergrænsefladen og garanteret GDPR-compliance.n af det, vi foretager os. Derfor har det været et helt naturligt skridt for os at udstyre RelationPlus med nogle ret avancerede værktøjer, som gør det muligt at følge op på og analysere sine kampagner,” fortæller Morten Pryds og fortsætter: ”Men for at det skal fungere i hverdagen, skal det også være let at gå til. Derfor har vi lavet et overskueligt dashboard, som giver det store overblik, men med muligheden for at dykke ned i detaljerne og følge op på sine KPI’er”.

Nogle af de største loyalitetsprogrammer i Norden kører på RelationPlus. Ud over de allerede nævnte nyheder indeholder RelationPlus 3 en række andre forbedringer, blandt andet et forbedret design af brugergrænsefladen og garanteret GDPR-compliance.

Læs mere om de nye funktioner her.