Digital transformation har givet overskud

Nyhed

Digital transformation har givet overskud

InterMail offentliggør årsregnskab for 2018/19 med digital vækst, overskud, 310 nye kunder samt en markant forstærket salgsledelse. InterMail har dermed skabt et stærkt fundament for de kommende år.

 

Kigger man på udviklingen i de senest to år, så er det lykkedes os at gennemføre en omfattende digital transformation af InterMail. Samtidig har vi fået over 500 nye kunder og nedbragt vores bankgæld med over 100 mio. kr. Det synes jeg er yderst tilfredsstillende,” siger CEO for InterMail, Anders Ertmann.

Medarbejderne er vores vigtigste aktiv

Alle InterMails dygtige medarbejdere har arbejdet stenhårdt på, at det skulle lykkedes, selvom vi også undervejs har oplevet modgang. For mig kendetegner det et vinderhold, at man fortsætter fremad selvom man møder modstand på sin vej,” fortsætter Anders Ertmann.

I det kommende år har alle i InterMail fuldt fokus på at realisere markedspotentialet med vores nuværende kommunikationsløsninger. Vi fortsætter med at investere i dygtige medarbejdere samt videreudvikling af vores digitale produkter,” tilføjer Emilie Elmgaard Jensen, Head of Marketing, InterMail.

Med tilgangen af 310 nye kunder i det forgangne år. Jeg glæder mig til at forstærke samarbejdet sammen med InterMails kunder og dygtige medarbejdere,” afslutter Anders Ertmann.

Hør Anders Ertmann kommentere på årsregnskabet i videoen her: