Benchmark Loyalty konference 2016

Nyhed

Benchmark Loyalty konference 2016

Tak for en fantastisk dag – Benchmark Loyalty-konferencen 2016.

Under overskriften Fremtidens Skræddersyede Brugerrejse, var der fuldt hus i Mogens Dahl Koncertsal den 9. november 2016. Der blev blandt talerne og de ca. 70 superoplagte og engagerede deltagere fra marketing- og bureauverdenen, diskuteret, udvekslet erfaringer og inspiration omkring dagens kunder og forbrugere, hvem de er, hvor de er, og hvordan vi som virksomheder kommer i kontakt med dem?

Et emne som gik igen, var The Millenials, som kun er loyale hvis vi fortjener det! De koder, de skaber og de vælger selv! Og det er derfor vigtigere end nogensinde, at vi som virksomhed formår at være relevante i vores kommunikation med denne målgruppe.

Derudover blev snakket om kunderejser, dataindsamling e-mailen’s død, nye titler som CRO og CCO, og at den gode gamle direct mail – måske – stadig har sin berettigelse? Mange spændende og interessante betragtninger og erfaringer blev kastet op og her er tre ting som der synes at være enighed om:

# Start med kunderejsen og data før kanalvalg!
# Topledelsen skal med – forankring i virksomheden er alfa & omega
# Vær relevant for hver eneste af dine kunder!

Tusind tak til Christina Sofie Worsøe fra DIS/PLAY, Jakob Lunøe fra APSIS, Michala Svane fra TIVOLI og Matilda Herrgårdh Helzén og Gabrielle Grette fra SF Bio samt alle deltagere – vi ses forhåbentlig igen til Benchmark Loyalty 2017!

Benchmark Loyalty er en årlig konference og mødested for alle, der ønsker at arbejde med kundeloyalitet og loyalitetsløsninger.