Kundeloyalitet i en datadrevet verden

Nyhed

Tak for dette års Benchmark Loyalty konference

 

I år satte vi fokus på kundeloyalitet i en datadrevet verden og blev bl.a. klogere på, hvordan medlemmerne Nordic Choice Hotels’ loyalitetsprogram er 126% mere profitable end andre og hvordan Tivoli har gennemgået en digital transformation. Men vi hørte også, hvorfor loyalitetsbegrebet i dag er vendt på hovedet, hvordan vi i dag skal arbejde med kundeloyalitet og ikke mindst, hvordan sammenhængende kundeoplevelser styrker loyaliteten.

Download præsentationerne i formularen nedenfor, og bliv klogere på kundeloyalitet, hvordan du arbejder mere datadrevet med den og ikke mindst, hvorfor det giver god mening at fokusere på.

Mød talerne


Karsten Koed, CEO, IT-Kartellet og Partner, New Harvest
, fortæller om grundlaget for at fortjene fremtidens kundeloyalitet. Han giver dig en række overordnede retninger, der skal overvejes og inddrages i kommunikationens udvikling og vores digitale liv. Med afsæt i 10 års arbejde i Wharton’s globale tænketank, “Future og advertising”, sætter Karsten Koed skarpt på kundeloyalitet med sin vinkel på konceptualiseret kommunikation med afsæt i data, softwareudvikling, salg og mennesket.


Maja Dzafic, CRM Manager, Nordic Choice Hotels, afholdte et oplæg om, hvordan de har brugt Customer Lifetime Value (CLV) i sit arbejde med medlemmerne i Nordic Choice Hotels. Du kan i hendes præsentation høre om, hvorfor loyalitet er lønsomt, hvordan du kan arbejde med CLV, hvilke udfordringer, du kan stå overfor, og hvordan du kan bruge CLV til at arbejde med Customer Lifecycle Management (CLM). Maja Dzafic har arbejdet i hotelbranchen i snart 10 år, hvor hun har specialiseret sig i CRM og loyalitet.


Loyalty Director, Jens Vandborg, giver i sin præsentation indsigt i, hvordan du bedst skaber det rette fundament for at indfri løftet til kunderne, når du beder dem udvise loyal adfærd. Jens Vandborg har omfattende erfaring fra både konsulentrollen og på kundesiden, hvor han har arbejdet med loyalitet og udnyttelse af data til at skabe succesrige kundeprogrammer.


Rasmus Houlind, Chief Strategy Officer, Agillic, stiller i sin præsentation spørgsmålet “Hvor langt er I med omnichannel?”. Rasmus Houlind fik med sin bog “Hvis det handler om mig, så køber jeg” omnichannel på de flestes læber i marketingkredse for nogle år siden. For at lykkes med at skabe sammenhængende kunderejser på tværs af kanaler, er det essentielt at have en fælles opfattelse af omnichannel i organisationen, og hvor langt man er nået. Gennem cases fra Agillic’s kunder, vil Rasmus introducere sin modenhedsmodel for omnichannel.


Michala Svane, Vice President Sales & Marketing, TIVOLI har indenfor de seneste to år revitaliseret det gamle årskort og indført et nyt loyalitetsprogram, Tivoli Lux. Hendes præsentation handler om TIVOLIs digitale transformation, og hvordan TIVOLI i dag arbejder med at skabe loyale kunder og gæster i den gamle have. Michala Svane har arbejdet med digital forretningsudvikling, marketing og kommunikation i mere end 15 år. Hun har vundet en række priser for sit arbejde med bl.a. omnichannel marketing og digitalisering.

Vil du se præsentationerne fra konferencen?

Udfyld formularen og modtag præsentationerne på mail.

 

*Betingelserne:
Når du downloader præsentationerne, accepterer du vores persondatapolitik og siger samtidig ja tak til at modtage post og elektronisk post med nyheder om InterMails konkurrencer, events og produktsortiment, der dækker over datadrevet relationsmarkedsføring, loyalitetsløsninger, marketing automation, output management og produktion af individualiseret kampagnemateriale, pakning og distribution. Du giver også tilladelse til, at vi indsamler og behandler personoplysninger, herunder fx kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, historik samt adfærd på InterMails hjemmeside til brug for målrettet markedsføring. Vi videregiver ikke din mailadresse til tredjepart, og du kan naturligvis til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.