Direct Mail

Kombiner det fysiske brev med online, og du har en vinderstrategi

Den største effekt får du, når du kombinerer det fysiske brev med online samt en portion personlig kommunikation. Og ja, du kan gøre både breve og mails personlige. Det kræver måske en lidt større indsats, men effekten er tilsvarende meget større. Har du ikke selv tid eller lyst til at binde an med opgaven, så kontakt os.

Målret og personaliser dit budskab

Direct Mail er en klassisk reklamedisciplin. David Ogilvy kaldte den ligefrem ”my first love and secret weapon”. Og Direct Mailen lever stadig i bedste velgående, fordi dens grundlæggende principper om at kunne målrette, personalisere og måle på ROI er blevet vigtigere med tiden.

Hvis din målgruppe er digital, er det endnu bedre også at sende dem et brev

Du kan ikke adblocke et brev

Det kan virke underligt, men den er god nok. Hvis din målgruppe er meget digital, så når et brev lettere frem end en onlinekampagne. For jo mere digitale folk er, desto større er risikoen for, at de har en adblocker. Derfor anbefaler vi kombinationen af fysisk og digital kommunikation. Og det er med dokumenteret effekt:

”En kombination af trykt og digital reklame giver den bedste effekt. Kombinationen giver større effekt end kanalerne hver for sig.”*

Og ja, det gælder også de unge. Vi har tilmed tal, der viser effekten i praksis. Fx testede Ikano Bank, hvordan de fik flest kunder til at tage imod et lånetilbud.

Og med 101 % vækst i salget slog kombinationen af brev og mail klart både to breve og to mails, som i snit landede på 59,1 %.**

* ”Behind the Mind” samt **”The Letter in Digital Denmark”, PostNord

Vejen til forbrugernes hjerte går gennem postkassen

Med et brev føler kunden sig vigtig

Hvis du er som de fleste andre, får du masser af elektroniske nyhedsbreve hver dag – og sletter en stor del af dem uåbnede. Faktisk bliver 78 % af alle e-mails aldrig åbnet. Men da du modtager få fysiske breve, er hvert af dem en lille begivenhed. Derfor har brevet en positiv branding- og salgseffekt. Samtidig går kommunikationen klart igennem, da vi mennesker bedre kan overskue trykt information end information på en skærm.*

Og det bedste af det hele: Som afsender kan du vælge præcis hvem, der skal have dit brev og måle på det hele – også ROI.

* ”Behind the Mind” fra PostNord (2016)

Gør det personligt

Alt for mange nyhedsbreve bliver slettet. En af grundene er, at de ikke er personlige. En simpel ting som at tilføje modtagerens navn i en mail øger straks åbningsraten. Du kan også øge relevansen for din modtager ved kun at sende tilbud, som matcher den type varer, de før har købt.

Når du gør din kommunikation personlig, viser du igen, at din kunde er noget særligt. Især unge foretrækker personalisering, viser en rapport fra Adobe fra 2017. Og ja, du kan gøre både breve og mails personlige. Det kræver måske en lidt større indsats, men effekten er tilsvarende meget større. Har du ikke selv tid eller lyst til at binde an med opgaven, så kontakt os.

Kontakt

Et full service kommunikationshus

Hos InterMail finder du alle de kompetencer, du har brug for – lige fra kreativt oplæg til tryk og distribution af din Direct Mail til banebrydende DM-programmer. Vi leverer markedskommunikation på tværs af distributionskanaler. Det betyder, at du får en helt unik erfaring at trække på.

Kontakt

Kreative løsninger

Du behøver ikke aflevere en trykklar fil, vi hjælpes ad mod den perfekte markedsføringsløsning til dine kunder

Hos InterMail står vores grafiske afdeling klar til at hjælpe og rådgive, lige fra layout til færdiggørelse og tjek af filer til tryk. Overlad derfor trygt produktionen af dit materiale til os, så får du løbende leveringstider og dokumenter, som følger produktionskravene.

Vores mål er at skabe virkningsfuld kommunikation, derfor gør vi meget ud af at afstemme forventninger og skabe løbende dialog omkring det grafiske udtryk, og de virkemidler der er i billeder, papirvalg og færdiggørelse.

Vores mål er altid at sikre dig et kvalitetsprodukt, uanset hvor i processen du er.

Individuelle budskaber til dine kunder

Når dine kunder skal have individuelle budskaber, kan vi hjælpe med tekstflet enten af hele brevvarianter, afsnit, linjer eller enkelte ord. På denne måde sikrer vi, at dine kunder får individuelt indhold, og du får det maksimale ud af din markedsføring.

Tryk og print

Vi kan hjælpe dig med flere former for kommunikationsløsninger, både når det kommer til brevpapir, brochurer, postkort, flyers, kataloger og meget mere. Om det bliver trykt offset eller printet digitalt, kommer an på opgavens art og oplag.

Vi er kendt for vores fleksibilitet, og vores produktionsmiljø sikrer fuld automatik fra modtagelse af datafil til færdig forsendelse, så du kan ændre dine opgaver, hvis du har behov for det – også helt tæt på deadline. Det giver dig fleksibilitet til at tilpasse din kommunikation efter kundernes adfærd og markedets hurtigt skiftende vilkår.

Transpromo

Hvis du kører segmenterede kampagner til dine kunder, trykker og printer vi det rigtige markedsføringsmateriale sammen med fakturaen – det sparer dig også for en hel del porto. Ved at anvende markedsføring forbundet med udsendelse af transaktionsdokumenter, kan du øge synligheden for dine kunder.

Kuvertering og foliering

Vi tilbyder sikker og effektiv kuvertering med den nyeste teknik på området, og vi har maskiner, som passer til de fleste kuvertformater. Vi har også mulighed for at sampakke flere forskellige bilag og forsendelser til dine modtagere, hvilket reducerer dine omkostninger til porto.

Du kan også vælge foliering, der beskytter mod vind og vejr og giver en elegant indpakning af dit budskab. Ud fra et miljøhensyn er foliering et godt alternativ, da folie vejer mindre end en kuvert og kan fremstilles i CO2-neutrale materialer.

Manuel pakning– lige efter dine ønsker

Ind i mellem har du måske brug for, at dit budskab ”stikker ud” og vælger måske et utraditionelt format på kuverten eller vedlægger materiale, som ikke er egnet til, at en maskine pakker. Det er intet problem. Hos InterMail kan vi pakke dit indhold manuelt, og vi pakker både hurtigt og sikkert.

Portooptimering

Porto udgør ofte en væsentlig del af budgettet

Vi hjælper dig med at optimere dine forsendelser, så du opnår – ofte meget store – besparelser på udgifterne til porto. Vi samarbejder med flere forskellige distributører i både ind- og udland og rådgiver dig hver gang til den bedste løsning.

Sikker postsortering af data

Der bliver i dag stillet en lang række krav til, hvordan post skal sorteres og bindes. Vi har særlige rutiner for hver enkelt distributør, og når du har valgt distributionskanal, sorterer vi filerne og den fysiske post.

Stregkoder

Vi bruger stregkoder for at sikre, at pakkemaskinerne ved, hvilke bilag der skal pakkes i de individuelle forsendelser. Vi påfører også stregkoder til distributørernes brug og sikrer maskinel sortering og returposthåndtering.

Robinson

Når du køber nye adresser af os, fjerner vi automatisk de kunder, som har sagt nej tak til reklamer.

Segmentering

Med en intelligent segmentering får du øget relevans. Med øget relevans i din kommunikation får du bedre effekt.

Ved at basere dit udtræk på både demografi, kundens adfærd og situation kan du anvende din viden til at kommunikere bedre og mere relevant med dine kunder.

Vi oplever, at virksomheder generelt bevæger sig fra at benytte udifferentieret markedsføring til ikke bare at bruge koncentreret markedsføring ved at kommunikere med udvalgte segmenter, men bevæger sig helt ned i én-til-én markedsføring med udvalgte kunder. Individer har altid en række fællestræk, som binder dem sammen. Typisk fordi de har fælles interesser, præferencer og behov.

Men du kan selvfølgelig også vælge andre parametre at segmentere din kundegruppe efter. Når vi benytter RFM-modellen deler vi kunderne op i segmenter, alt efter hvor frekvent de handler og hvor meget, de handler for.

Vi gør det nemt for vores kunder!

Vores målsætning er at gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Vi tilbyder derfor en komplet pakke af ydelser inden for Direct Marketing – fra kreativ proces til tryk og distribution. Men du har selvfølgelig også mulighed for at “stige på toget” præcis der i processen, det passer dig bedst. Vores mål er i sidste ende at sikre dig et kvalitetsprodukt, uanset hvor i processen, vi skal hjælpe dig.

Til konkurrencedygtige priser, med hurtig levering, stor fleksibilitet og professionel rådgivning fra vores mange produktspecialister.

Kontakt

Cases med Direct Mail

Vil du vide mere om Direct Mail?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder