Marketing kommunikation

Brug IM Campaign til din marketingkommunikation

Vi hjælper med at kortlægge kunderejsen og bygge din marketing automation løsning i IM Campaign, så du opnår en effektiv og fremtidssikret markedskommunikation. Vi kan både bygge enkle kampagner og højt specialiserede flows, og via vores output management-systemer sikrer vi, at din kommunikation kommer ud til kunderne i de kanaler, du ønsker.

 

Kontakt

Personlig kommunikation giver loyale kunder

Hos InterMail skaber vi relevant kommunikation. I dag bliver marketing mere og mere datadrevet, og det er langt hen ad vejen en god udvikling, som giver masser af muligheder – men man kan også let blive forblændet af mulighederne. For i sidste ende handler marketing stadig om mennesker.

 

Sådan virker IM Campaign

IM Campaign gør det enkelt for dig som afsender at distribuere din marketing i præcis de kanaler, din modtager ønsker at få information i.

Du sender en fil til os, og alt efter indholdet i filen og kundens individuelle valg, sker udsendelsen fx via nogle af følgende kanaler:

  • E-mail med bilag eller pdf
  • SMS, App og Web 
  • Printet og sendt som fysisk brev

Vi bruger de nyeste marketingteknologier til at sikre eksekveringen af kommunikation til den rette målgruppe, på det rette tidspunkt, på den rette platform og med det rette indhold. Automatiserer vi den, oplever du også omkostningseffektivitet.

App, SMS og Web

Automatisk upload via Cloudløsning

Udskriv alle former for dokumenter

Udsendelse af email

Print og udsendelse via fysisk post

Portooptimering for kontrol af omkostninger

Track & Trace - opfølgning og genudsendelse

Vi garanterer maksimal sikkerhed i forsendelsen

Din kunde skal altid være i centrum

Relevans skal være fundamentet, når I automatiserer kommunikationen til jeres kunder. Det er let at blive fristet af alle de muligheder, som digital teknologi tilbyder, og så glemme kunden i et forsøg på at effektivisere og udnytte alle herlighederne.

Relevansen skal være retningsgivende – hvad enten I kommunikerer noget funktionelt (prøv vores nye app), strukturelt (her finder du vores outlets), finansielt (spar, spar!) eller emotionelt (tillykke med dagen). For hvis relevansen mangler, vil budskabet ikke trænge igennem, og kommunikationen vil ikke have den ønskede virkning. Kommunikation er måske mere end nogensinde før på modtagerens præmisser.

Mål dine kunders adfærd

Kunne det ikke være lækkert at sætte strøm på content marketing, så budskaberne bliver leveret, når modtageren er klar til det? Det kan du med marketing automation.

Marketing automation er en teknologisk platform, der hjælper til, at den rigtige modtager får leveret det rigtige indhold på det rigtige tidspunkt.

En marketing automation-platform indeholder en række værktøjer, hvor du kan designe adfærdsbaserede flows og bygge de nødvendige indholdselementer. På den måde giver marketing automation en samlet værktøjskasse til at udsende marketing og ikke mindst måle den samlede effekt af marketingaktiviteterne, du oplever fra dine kunder.

Du kan herudover med IM Campaign følge den enkelte kundes rejse, så du ved, hvad næste træk skal være og hvilken kommunikation eller handling, der skal pushes over for kunden.

Mapping af kunderejse

Når vi har afdækket relevansen for vores modtagere af kommunikationen, og har sat hak ved den – er vejen til effektiv marketing automation at få skabt overblik og gennemsigtighed i kundernes kontaktpunkter. Lav en kunderejse-mapping, og vurder hvilke kontaktpunkter, der kan genere automatisk kommunikation eller handling – og i givet fald hvilken kommunikation eller handling.

Du kan med fordel spørge kunderne om, i hvilke kontaktpunkter en automatisering kan skabe værdi for dem. Er jeres mål at øge kundetilfredsheden, kan det fx skabe værdi for mig som kunde, hvis en forespørgsel til Kundeservice genererer en mail eller et link til en relevant problemløsning – hvorimod en automatisk genereret tilfredshedsmåling efter jeg har kontaktet Kundeservice måske blot er til irritation. Men du ved det ikke, hvis du ikke spørger.

Gør det relevant

Alt for mange nyhedsbreve bliver slettet. En af grundene er, at de ikke er personlige. En simpel ting som at tilføje modtagerens navn i en mail øger straks åbningsraten. Du kan også øge relevansen for din modtager ved kun at sende tilbud, som matcher den type varer, de før har købt.

Når du gør din kommunikation personlig, viser du igen, at din kunde er noget særligt. Især unge foretrækker personalisering, viser en rapport fra Adobe fra 2017. Og ja, du kan gøre både breve og mails personlige. Det kræver måske en lidt større indsats, men effekten er tilsvarende meget større. Har du ikke selv tid eller lyst til at binde an med opgaven, så kontakt os.

Kontakt

Det er altid muligt at blive endnu bedre

Oplever du bl.a. en lav clickrate, manglende konverteringer og lav kundetilfredshed? Med IM Campaign kan du gå ind og kigge på, hvor dine svagheder er, og gennem brugen af transaktions- og adfærdsdata til triggerbaseret kommunikation se, hvor du kan forbedre din kommunikation. Herigennem kan du kortlægge kunderejsen, så du ved, hvornår du skal pushe dit markedsføring-budskab ud, så det rammer kunden i den kanal, hvor kunden er.

Kontakt

Cases med IM Campaign

Vil du vide mere om IM Campaign?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

 

Vi har hjulpet en lang række virksomheder