Vi har skiftet navn – kort og godt

Fra 19. marts har vi skiftet navn fra StroedeRalton til det mere mundrette InterMail. Navneskiftet gør det lidt lettere at kommunikere med vores kunder – og kundekommunikation er præcis, hvad InterMail handler om. Læs videre, hvis du vil have hele historien om det nye navn.

God kundekommunikation kræver indsigter på mange niveauer. For det er først, når virksomheden har et solidt overblik over kunderejsen, at det er muligt at kommunikere det rette budskab til den rette målgruppe på det rette tidspunkt i den rette kanal. Det er faktisk også det, vi prøver at gøre nu, for vi har et vigtigt budskab til dig om vores fremtid sammen.

Vi har nemlig besluttet at samle alle vores aktiviteter under InterMail-navnet og udfase StroedeRalton-navnet. En ren logo- og brevpapirsøvelse? Ja, og så alligevel ikke, for InterMail er navnet på Nordens bedste samarbejdspartner, når det handler om loyalitetsskabende kommunikation med kunder – både på digitale og analoge platforme.

Stadig lang erfaring med datadrevet relationsmarkedsføring

Selv om navnet bliver kortere, bliver vores erfaring hele tiden længere. Faktisk har vi mere end 40 års erfaring med datadrevet relationsmarkedsføring i Norden og kan rådgive og eksekvere på alle ydelser inden for marketing automation, output management, produktion af individualiseret kampagnemateriale, pakning og distribution – fra idé til det færdige produkt, der lander i kundens fysiske eller digitale postkasse.

En fokuseret forretning

Navneskiftet markerer derfor både organisatorisk og forretningsmæssigt, at vi fremover er 100 % fokuseret på datadrevet relationsmarkedsføring. Det er her, vi er bedst, det er her, vi løbende vil investere i vores kompetencer, og det er her, vi vil fortsætte med at udvikle nye, enkle og effektfulde løsninger, der kan skabe maksimal effekt og værdi for dig.

Vi glæder os til at fortsætte rejsen med dig for, for vi har erfaringen og modet til at rådgive om det, der virker. Og med alle aktiviteter samlet under InterMail-navnet kan vi arbejde fokuseret med at hæve barren for, hvad du kan forvente af et moderne kommunikationshus.

Følg med i, hvad der sker hos os – og vind!

Vi bliver superglade, hvis du vil modtage vores månedlige nyhedsbrev Loyalty Insight – og det tror vi også, at du bliver! Loyalty Insight handler om verdens vigtigste emne, hvis du spørger os: loyalitetsskabende kundekommunikation. Det er vigtigt, fordi loyale kunder køber mere og oftere end alle andre. Tilmeld dig nu, og få chancen for at vinde et årskort til Tivoli!

Kontakt mig

  • Luk vindue
  • Kort beskrivelse (evt.)
We use Cookies - By using this site or closing this you agree to our Cookies policy.
Accept
x