Jo mere du ved om dine kunder, desto bedre kan du kommunikere med dem. Vi indsamler data i din kundeklub til brug for relevant datadrevet relationsmarkedsføring.

Kontakt

I sidste ende handler kundeloyalitet om forretning, og her er konklusionen klokkeklar: Loyalitet kan ses på bundlinjen.

Vores loyalitetsprogrammer giver dig et samlet overblik over din kundedatabase og hjælper dig til et målrettet arbejde mod dine mest attraktive kunder og emner. Du kan identificere, hvilke kunder som er mest lønsomme og dokumentere afkastet for hver krone, som investeres i marketingaktiviteter.

 

Kunderejsen

Det er vigtigt, at du ved hvor på rejsen, din kunde befinder sig, så du kan kommunikere det rette budskab på det rette tidspunkt.

Med et loyalitetsprogram får du et tydeligt billede over hver enkelt kunde og kan målrette dine ressourcer og gennemføre indsatser ud fra kundens stadier i kundelivscyklen (CLC).

Foruden at gemme, selektere og analysere din database, kan du gennemføre aktiviteter, som forlænger og styrker jeres relation og giver dig mere loyale kunder. Du kan indentificere, hvilke kunder i din kundeklub, som er mest lønsomme og dokumentere afkastet for hver krone, der investeres i marketingaktiviteter.

Vi har løsningerne, kompetencerne og mere end 30 års erfaring med datadrevet relationsmarkedsføring og håndtering af kundeklubber og loyalitetsprogrammer. Man kunne sige, at vi er kundeloyalitet.

Vi leverer prisbelønnede loyalitetsprogrammer!

I maj 2017 vandt Cervera GULD i Retail Awards‘ kategori “Årets loyalitetsprogram” i Sverige for Cervera Club. Det er ikke første gang, at vores kunder bliver belønnet for deres loyalitetsprogram. I 2016 vandt SF Bio således Guldnyckeln, ligesom KappAhls loyalitetsprogram også var nomineret til Retail Awards i år.

Vil du også vinde priser – og ikke mindst: kunder?

IM Loyalty

MODERNE MODULOPBYGGET CLOUD SERVICE

Nemt at sætte op. Hurtigt at opnå resultater.

IM Loyalty er en standardiseret cloud service som er nem at integrere op imod samt at tilføje nye moduler til. Det brugervenlige interface gør det nemt at komme i gang og hurtigt at opnå resultater. Der er ikke behov for store it-projekter og dyre konsulenttimer. Du kan integrere mod dine eksisterende systemer uden problemer via API. Og så er systemet skalerbart, så det nemt kan udvides, efterhånden som din forretning vokser.

Kort sagt: Udnyt din virksomheds potentiale uden store investeringer.

RelationPlus

MODERNE MODULOPBYGGET MICROSOFT .NET SYSTEM

Tilpasset jeres behov. Fleksibilitet. I stor skala.

RelationPlus arkitekturen er opbygget i moduler, hvilket giver mulighed for udvidelse, er enkelt at vedligeholde, og så kan du integrere mod dine eksisterende systemer uden problemer via API.

Med RelationPlus tilpasser du din kommunikation og markedsføring efter kundens behov og interesse. Du kan forandre dine budskaber efterhånden som kundens behov forandres og du kan tilbyde produkter, som passer ind i kundens aktuelle købsmønster. Vi kan sørge for udbetaling af bonus til dine kunder, uanset om det gælder opsparing af bonuspoint eller fratrækkelse af bonus direkte ved køb.

Kort sagt: En modulbaseret og fuldt fleksibel løsning, hvor du kun betaler for de funktioner og den kapacitet, som du behøver.

Features

Moderne cloudbaseret modulløsning. Nemt at komme i gang. Nemt at opnå resultater.

Multichannel

Marketing Automation

Bonus / Rewards

Kunderejsen

Nem Onboarding/rekruttering

Event-drevet kommunikation

Nem integration med API

Personaliseret kommunikation

Verden stærkeste valuta: Loyalitet

Når først du har etableret loyaliteten, har du både en værdifuld, langsigtet kunderelation og en stærk ambassadør for dit brand. Du skaber også et bånd mellem dig og kunden, der sikrer at du altid er kundens foretrukne valg.

Ved at tage dig godt af dine eksisterende kunder, være lydhør og kommunikere med dem på deres betingelser, øger du såvel købsfrekvensen som loyaliteten.

Vil du vide mere om fordelene ved at have loyale kunder?

• Hvordan dine eksisterende kunder kan blive mere lønsomme?

• Hvordan du mindsker churn og holder bedre på dine gode kunder?

• Har du udfordringer med lav clickrate eller manglende konverteringer?

• Eller savner du et effektivt bonus/rewardsystem?

Vi tilbyder en workshop, hvor vi sammen afdækker dine pains og udfordringer.

RFM modellen

RFM står for Recency, Frequency og Monetary – eller oversat til godt dansk: Hvornår har kunden sidst handlet, hvor frekvent handler kunden og hvor meget har hun handlet for totalt? Dette er væsentlige parametre, når man skal udvikle loyalitet og definere de vigtigste kunder.

RFM øger effekten markant

Når man overvåger de enkelte kunders købsadfærd, kan man ofte tidligt i processen spore ændringer i deres adfærd, og hvis man f.eks. er ved at miste kunden, kan man sætte ind i rette tid og dermed mindske churn.

Samtidig får man segmenteret kunderne meget specifikt, så du får et præcist overblik over hvilke kunder, du kan beholde uden at bruge ressourcer, hvilke du kan udvikle og hvilke kunder, du ikke skal bruge unødige ressourcer på. Du kan også opdyrke “tvillinger” og dermed finde flere gode kunder.

Modellen bruger vi til at sammenholde kundens adfærdsdata og kundens transaktionsdata, for det er først når man kan sætte disse data i relation til hinanden, at magien opstår.

 

RFM modellen underbygger desuden teorien om, at 80% af din indtjening kommer fra 20% af dine kunder.

 

 

Vores kunder

Her er et lille udvalg af vores kunder. Kontakt os, hvis du gerne vil med på listen.

Vi står bag nogle af Skandinaviens største og mest banebrydende DM-, relations- og loyalitetsprogrammer. Vi kommunikerer årligt med mere end 150 millioner forbrugere på tværs af diverse kommunikationskanaler.

Vi kan distribuere din kommunikation i forskellige kanaler, digitalt eller fysisk. Hovedsagen er, at du sender det rigtige budskab til den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt i den kanal, din kunde selv vælger.

Undersøgelser fra bl.a. Harvard Business School viser, at virksomheder der arbejder med at indsamle kritisk kundeinformation, analyserer denne og agerer på resultatet er op til 22 gange mere fremgangsrige end sine konkurrenter.

 

 

Loyale kunder køber for op til 67 % mere, hver gang de shopper

Loyale-kunder

Mere-end-60-pct-af-salget_PANTONE

Loyale kunder står for mere end 60% af salget.

Jeg vil gerne kontaktes vedrørende loyalitetsløsninger og kundeklubber

Kontakt mig

  • Luk vindue
  • Kort beskrivelse (evt.)
We use Cookies - By using this site or closing this you agree to our Cookies policy.
Accept
x