Farveladen må I selv komme på!

Vi leverer alt det til jeres kampagne, man ikke umiddelbart kan se…

Såsom tryk, variabelt print, kuvertering, foliering, portooptimering og distribution – og vi leverer med stor fleksibilitet og professionel rådgivning, fordi vi ved, hvor vigtigt det er for helhedsindtrykket af din kampagne, at den sidste finish også er i 100 % i orden.

Lad os vise dig eksempler og give dig inspiration

Book et møde med os på +46(0)706-128209 eller udfyld kontaktformularen herunder.

 • Se eksempler på kreative tryksager
 • Få inspiration til gimmicks med gemmeværdi
 • Opdag nye muligheder for at målrette din markedsføring gennem intelligent brug af data
KONTAKT

Hvornår har du sidst ladet et fysisk brev ligge uåbnet?

Hvis du er som de fleste andre, får du masser af elektroniske nyhedsbreve hver dag – uden at åbne dem. Faktisk bliver kun ca. 20 % af alle e-mails åbnet, mens ca. 80 % af den fysiske post åbnes af modtageren. For når du modtager et fysisk brev, er det næsten en lille begivenhed. Derfor har brevet en positiv branding- og salgseffekt. Og det bedste af det hele: Som afsender kan du vælge præcis hvem, der skal have dit brev, og måle på det hele – også ROI.

Nogle gange skal kommunikation bygge på andet end nuller og ettaller

Det er ikke altid, at kommunikationen går klart igennem, når den er digital. Ganske enkelt fordi, vi mennesker bedre kan overskue trykt information.

Faktisk viser studier, at fysisk kommunikation skaber* bedre motivation, følelsesmæssigt engagement og opmærksomhed hos modtageren.

 


*Behind the Mind, PostNord

Vi brænder for at gøre jeres idéer til virkelighed

Vores kunder oplever, at vi yder fleksibilitet og kvalitet ud over det sædvanlige. For hvad enten det handler om et knaldtilbud eller en længerevarende kundedialog – så brænder vi for at gøre jeres ideer til virkelighed.

 • Dåtidens lokala lanthandel är framtidens kommunikation. Där handlaren kände och gav de trogna kunderna bättre priser och erbjudanden, ger smarta verktyg och kommunikationslösningar samma effekt.

  Emilie Elmgaard Jensen, Head of Marketing, InterMail

 • InterMail er effektive og har en fleksibel og konstruktiv tilgang til samarbejdet. Det betyder, at vi kan koncentrere os om vores kommunikation og kampagner – og trygt overlade pakning, print og kuvertering til fagfolkene

  Jakob Kjøller, Kampagneleder, SOS Børnebyerne

 • InterMail har vist sig at være en kreativ og innovativ sparringspartner for os. De har hjulpet os med at producere æsker og kasser i specialmål og -vægt, som går lige til grænsen – og vi har også officielt fået dem godkendt af PostNord

  Mikkel Andersen, Medstifter, Trendhim.dk

Et lille udvalg af vores kunder

Vil du høre mere om, hvordan vi kan gøre jeres idéer til virkelighed?