Om InterMail Danmark

InterMail A/S leverer konvolutter med og uden tiltryk i en høj kvalitet og i alle former, farver og formater.

Intermail Danmark er en del af InterMail-koncernen, som er et børsnoteret selskab. Vi har lokationer i Danmark, Sverige, Finland og Norge og arbejder med forskellige former for kommunikation, både papirbaseret og elektronisk. Vi har udover konvolutfabrikken i Oskarshamn i Sverige, trykkerier i Danmark, Sverige og Finland. Vores markedsandel i Norden indenfor konvolutfabrikation og tiltryk er ca 30%.

Via vores produktlinje Skanpack leverer vi kreative og skræddersyede emballageløsninger. Hos os er alting muligt, og vi mener, at det handler om at tænke kreativt, være innovative, se mulighederne og omsætte disse til kvalitetskøsninger for vores kunder. Vi hjælper fx gerne med at optimere dine forsendelsesemballager, så du ikke skal betale for at sende “luft”.

I InterMail har vi to divisioner – Kommunikation og Konvolut. I Kommunikation tilbyder vi tjenester inden for posthåndtering såsom kuvertering, plastfoliering, DM-kampagneproduktion og forsendelse samt forskellige IT-løsninger inden for relations- og dialogmarkedsføring.

Du kan med andre ord roligt henvende dig til InterMail, hvis du har brug for en helhedsløsning.