Specialfabrikation af konvolutter

Langt de fleste behov for konvolutter kan dækkes af vores store standard sortiment. Men hvis du ikke finder, hvad du søger i standardsortimentet, kan vi specialproducere præcis den konvolut, du har behov for. Dette er en produktionsmetode, der tager lidt længere tid, og til gengæld giver maksimal fleksibilitet – og så kan DM-konvolutter blive farvestrålende, hvis de produceres på coated papir.

Store antal

Ved store antal kan vi ændre på rudestørrelser og rudeplacering f.eks. til at passe til en bestemt formular, som skal sendes. Vi kan fabrikere i andet papir og vi kan trykke i flexo op til 4 farver på konvolutten under selve fabrikationen.

Konvolutter til direct mail

Til hjælp i kampen om opmærksomheden i modtagerens brevkasse kan vi tilbyde et væld af forskellige formater, rudestørrelser og rudefaconer, forskellige papirtyper og yderligere kan vi forsyne konvoluttens ydre med farvestrålende tryk.

I disse tilfælde fremstiller vi konvolutterne fra ark, som eventuelt trykkes inden fabrikationen. Dette er en produktionsmetode, som giver maksimal fleksibilitet i udformningen af din mail.

Ring til os på telefon 39 67 28 22 og hør om mulighederne ved specialproduktion.