En reklame trykt på bagsiden er sikker på at få opmærksomhed

Flot trykte og kreativt udformede konvolutter er god reklame for afsenderen, og et godt værktøj til at vinde kampen om opmærksomheden i modtagerens brevkasse.

Men har du nogensinde tænkt på, at et godt sted at anbrige en reklame, er på bagsiden af konvolutten? Ganske vist ser modtageren som regel forsiden først (bl.a. for at se om brevet er stilet til den rette) men man bruger langt mere tid på bagsiden fordi det er her, at “angrebet” på konvolutten skal sættes ind, hvad enten dette sker med tommelfingeren, teskeen eller den tretårnede papirkniv.

Reverse envelope

Hvis du vælger at benytte en Reversed envelope til din kampagne, får du hele forsiden til dit eget budskab – idet ruden er placeret på bagsiden af konvolutten, vil Postvæsenets stregkode samt frankeringen også blive placeret på bagsiden, hvilket efterlader hele forsiden “ren” – med al opmærksomheden på dit budskab.

Flere gode ideer?

Har du brug for hjælp til at lave en kreativ konvolut? Vores grafikere sidder klar til at hjælpe dig! Ring på 36 92 42 42 og hør nærmere.