Er det ikke dyrt at sende post?

De planlagte  portoforhøjelser i Danmark fra januar 2016 kommer primært til at gå ud over den private forbruger, og firmaer som sender A-post.

Frimærkefrankering belastes hårdest, mens PP frankerede forsendelser går næsten fri. Sender virksomheder direct mails med PP økonomipost, er stigningen minimal, om nogen, og responsen og opmærksomheden opvejer langt de ekstra udgifter til tryk og forsendelse. InterMail er i dialog med PostDanmark om, hvorfor portoen i Danmark stiger markant mere end i de øvrige europæiske lande. Den nuværende udvikling i porto-taksterne er ikke til gavn for hverken borgere, forbrugere eller virksomheder.

Udnyt potentialet i din kommunikation

Mulighederne er mange, når virksomheder og organisationer skal ramme forbrugerne med deres budskaber. Og undersøgelser viser, at det betaler sig at ”larme” lidt for at skille sig ud fra konkurrenterne: Helt op til 79% af forbrugerne er mere tilbøjelige til at åbne breve, hvor der er farverigt tryk/grafik på konvolutten, end hvis der ikke er noget budskab.

Undersøgelser fra PostDanmark viser, at der så er helt op til dobbelt respons på direct mailen for det samme budget. Derfor kan det faktisk være en rigtig god ide at få input til det helt rigtige kreative udseende på konvolutten, der skal ud og skabe opmærksomhed om et produkt eller en god sag.

Der er bedre plads i postkassen!

Friske undersøgelser viser, at 73% af forbrugerne foretrækker en fysisk direct mail frem for andre kontaktformer, og helt op til 65% af modtagerne har efterfølgende responderet efter modtagelse af en direct mail. Tankevækkende resultater. Så hvorfor ikke udnytte, at post-kassen ikke er nær så fyldt som tidligere? Flere virksomheder har allerede ”genopdaget” fordelene ved brevet og den ”gode gammeldags” fysiske direct mail.

I InterMail tror vi på, at fremtidens kommunikation bliver en kombination af e-mail, sms og breve.

Download pdf