emballage

Emballage-løsninger der virker – til det du skal passe på

Velkommen til InterMail Danmarks nye emballagekatalog. Her finder du en verden af muligheder indenfor produkter som du kan bruge i hverdagen når du skal pakke ind, emballere, beskytte, holde sammen, transportere, tørre af, bære på, skære op og smide ud. Kort sagt – hverdagsprodukter der fungerer.

Vi får din hverdag til at fungere

Vi er glade for når hverdagen fungerer for dig som kunde. Hvis vi samtidig kan bidrage med, at du sparer tid og omkostninger samt gøre din hverdag nem og enkel – ja så er vi tilfredse.

Med vores produkter kan vi tilbyde et komplet og konkurrencedygtigt sortiment af emballageprodukter i højeste kvalitet, med og uden tryk. Vi sidder klar med erfaring, ekspertise og fagligt overblik, så vi kan hjælpe dig med at finde lige netop den emballering, der passer til dit behov.

Svaret er ja – hvad var spørgsmålet

Du er velkommen til at downloade vores katalog. Her finder du en oversigt over de emballageprodukter vi kan tilbyde dig. Hvis der er noget du mangler eller har brug for skræddersyede specialemballage – ja så er det bare at give os et kald. Vi har indledt samarbejde med flere af Europas bedste emballageproducenter netop for at kunne hjælpe dig i en hvilken som helst situation.

Katalog – fysisk eller online

Hvis du har brug for et ”online katalog” har vi lagt det klar til dig på www.skanpack.dk eller hvis du i din virksomhed har brug for fysiske eksemplarer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på 3967 2822 så sender vi det antal du behøver.

Oversigt og muligheder

Hos os er alting muligt, og vi mener, at det handler om at tænke kreativt, være innovative, se mulighederne og omsætte disse til kvalitetsløsninger for vores kunder. Vi hjælper for eksempel gerne med at optimere dine forsendelsesemballager, så du ikke skal betale for at sende “luft”.

Med dette nye emballagekatalog og webshop mulighed, ser vi frem til at servicere dig. Sammen løser vi opgaverne.

 

SkanPack_Emballagekatalog_2016_forside_WEB

SkanPack emballagekatalog

Webshop