Vacker

Case

Fra ingen kundeklub til at arbejde med bonus og avancerede, skræddersyede udsendelser. Med IM Loyalty øgede VACKER sit medlemstal med 900 procent i løbet af blot to måneder,
efter at kundeklubben med bonusgivende køb blev lanceret den 1. juli 2017.

VACKERs udfordringer

At fylde op med bookninger af frisørtider i VACKERs frisørsaloner var enkelt. Men at øge omsætningen og salget af hårprodukter var en udfordring. Som de første i frisørbranchen med et anderledes koncept tog den svenske kæde VACKER skridtet og oprettede en kundeklub baseret på IM Loyalty. En kundeklub ”for alle, der elsker hår”. Gennem et strategisk udformet bonussystem gives der 5 procent bonus på alle produktkøb. For hver 1.000 SEK i indkøb får medlemmerne en bonuscheck på 50 SEK.

Medlemmerne får også mulighed for at benytte sig af VACKERs gode tilbud.

 • En kundeklub med bonussystem er fantastisk!

  Emma Jansson, Produktchef, VACKER

Interview med Emma Jansson, produktionschef i VACKER Sverige AB

Hvordan kom I frem til, hvordan bonussen skulle udformes?

Det diskuterede vi os frem til sammen med InterMail. De gav os tips og råd om, hvordan andre succesfulde kundeklubber gør og har gjort. Nu ser vi frem til, at vi begynder at skræddersy vores udsendelser i samarbejde med InterMail, så vi kan nå den rette målgruppe med det rette tilbud.

Hvad synes I, at kundeklubben har gjort for jer indtil nu?

Mange nye og glade kunder. De har taget godt imod vores bonus, og vi glæder os alle til den første udbetaling for at se responsen der, så vi kan foretage en vurdering.

Har I noget mål med klubben?

Vi har et stort antal kolleger i branchen, der sælger de samme produkter, som vi gør. Derfor forsøger vi at gøre vores kunder loyale mod os. Vi vil have kunderne til at udskyde deres køb, til de besøger vores VACKER-butikker. Det skal også være et hjælpemiddel til mersalg. Og vi har allerede kunnet mærke, at det virker.

Hvad synes I indtil videre om værktøjet IM Loyalty?

Det, vi har lært indtil nu, er vi supertilfredse med, og vi ser frem til at lære at udnytte IM Loyalty endnu bedre.

Hvor kompliceret er det at drive en kundeklub? Er det det værd for en mindre virksomhed?

Det er ikke det enkleste at give sig i kast med, og det tager tid, men det er bestemt det hele værd. Vi fortryder ikke et sekund.

Hvad er dine tips til at gøre kunderne endnu mere loyale?

Ud over fremragende service og viden om det, man sælger, så er en kundeklub med bonussystem fantastisk! Kunder elsker merværdi, og hidtil har vi kunnet give dem en god service, viden om alt, som har med hår at gøre, professionelle produkter til lave priser og nu oveni en bonus.

Havde I set på, hvad andre virksomheder gør?

Ja, vi har set på flere virksomheder i forskellige brancher, som har kundeklubber. Netop for at finde ud af, hvad der passer til os og vores kunder.

Hvordan oplever I kontakten og supporten fra InterMail?

Min personlige oplevelse er, at den har været rigtig god lige fra dag et. Det er let at få kontakt, og de vender hurtigt tilbage på ens spørgsmål. De er meget hjælpsomme, imødekommende og venlige.

Om VACKER

VACKER er et nyt butikskoncept inden for frisørbranchen tilegnet alle hårelskende besøgende i indkøbscentre. VACKER tilbyder store butikker fyldt med alle markedets professionelle hårplejeprodukter og hårtilbehør til lave priser samt dygtige og veluddannede frisører i et tiltalende butiksmiljø.

Ambitionen er altid at tilbyde kunder god service og hjælp til at vælge de rette produkter til det rette hår.

Del på sociale medier

Cases

 • Alle
 • Direct Mail
 • e-boks
 • Emballage
 • IM Campaign
 • IM Connect
 • IM Loyalty
 • Kundeloyalitet
 • RelationPlus

Vi har hjulpet en lang række virksomheder