Trendhim.dk

Case

WOW-effekt, awesomeness og pris- og miljøvenlig pakning. Trendhim.dk har været kunde hos InterMail Danmark siden 2013. Samarbejdet begyndte med udvikling af specialdesignet emballage – da Trendhims.dk’s to grundlæggere var stålsatte på at give kunderne lavere portopriser. I dag har de æsker og kasser, der går lige til grænsen – og er officielt godkendt af PostNord.

Trendhim.dk’s udfordring

Samarbejdet med InterMail Danmark begyndte, da Trendhim.dk’s ordrevolumen for alvor begyndte at tage fart. Trendhim.dk var fast besluttet på at få portoudgifterne ned for at minimere antallet af efterladte indkøbskurve i den virtuelle kasse, når kunderne blev konfronteret med de dyre portopriser fra PostNord.

Vi var fast besluttede på at få portoomkostningerne ned. Vi ved, at det har stor betydning for, om en kunde gennemfører sit køb online, og samtidig ønsker vi at kunne levere hurtigt, sikkert og miljørigtigt. Vores filosofi er, at awesomeness skal være gennemgående i alt, hvad vi gør. Så ikke alene er vores produkter awesomme – det skal hele købs- og brugeroplevelsen også være – og pris, køb, indpakning og levering er en stor del af dén oplevelse”, siger Mikkel Andersen, medstifter af Trendhim.dk.

  • InterMail har vist sig at være en kreativ og innovativ sparringspartner for os. De har hjulpet os med at producere æsker og kasser i specialmål og -vægt, som går lige til grænsen – og vi har også officielt fået dem godkendt af PostNord

    Mikkel Andersen, Medstifter, Trendhim.dk

Lavere porto med specialdesignet emballage

Trendhim.dk bruger PostNord som distributør, og det var vigtigt for Trendhim.dk, at de kunne få volume-beregningen ned under en halv liter på nogle af deres æsker, for at de på den måde kan spare deres kunder noget porto.

InterMail har vist sig at være en kreativ og innovativ sparringspartner for os. De har hjulpet os med at producere æsker og kasser i specialmål og -vægt, som går lige til grænsen – og vi har også officielt fået dem godkendt af PostNord, hvilket har vist sig at være lidt af en bedrift,” udtaler Mikkel Andersen.

Derudover har InterMail Danmark rådgivet Trendhim.dk omkring fyld i deres kasser. De brugte flamingofyld i pakkerne de første år.

 

Men vores samarbejdspartner fra InterMail Danmark gjorde os opmærksom på, at papirfyld ville stemme bedre overens med vores målsætning om at anvende miljørigtig pakning. Derfor gik vi over til papirfyld, som er både nemmere og billigere – og ja, mere miljørigtigt! Og samtidig optager det kun en femtedel af den lagerplads, som flamingoen tidligere gjorde,” fortsætter Mikkel Andersen.

InterMail leverer i dag både specialdesignet emballage, standardkasser, papirfyld, boblekuverter og tape.

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med InterMail Danmark, og når vi 15. november åbner vores første fysiske butik i Horsens, er det dem, der producerer vores bæreposer med logo,” udtaler Mikkel Andersen.

Om Trendhim.dk

Virksomheden og webshoppen blev grundlagt af de to venner Sebastian Petersen og Mikkel Andersen i 2007. I 2016 har Trendhim.dk indtil videre skabt WOW-effekt hos 65.000 glade kunder, åbnet i 15 lande, og i 2016 åbner de den første fysiske butik i Horsens. Der kommer sikkert flere butikker i fremtiden, og hvad der ellers sker, må tiden vise – Hakuna Matata, som de siger hos Trendhim.dk. Èn ting garanterer de dog: Det stopper ikke her!

Del på sociale medier

Cases med Emballage

Vil du kontaktes om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi har hjulpet en lang række virksomheder