Thomas Cook Airlines

Case

Fra traditionel print og kuvertering til marketing automation – med en vision om at være luftens bedste valg med branchens mest tilfredse kunder, spiller relevante tilbud og det toldfrie salg en væsentlig rolle for de godt 23 mio. rejsende, som Thomas Cook Airlines hvert år sender på ferie og businessrejse.

Thomas Cook Airlines’ udfordringer

Da Thomas Cook Airlines i september 2015 valgte at indlede et samarbejde med InterMail, var udfordringen at få sendt deres toldfri katalog ud til kunder i hele Norden, England og Tyskland, hvilket omfatter print af følgebrev samt bestillingsseddel, returkonvolut og kuvertering eller foliering af kataloget. Og så i øvrigt at optimere portoomkostningerne.

Før samarbejdet med InterMail kørte Thomas Cook Airlines processerne i en egenudviklet it-løsning, med begrænsede muligheder for anvendelse af kundedata – alle fik et one-size-fits-all standardbrev.

Samtidig ønskede Thomas Cook Airlines en mere fremtidssikret og skalérbar løsning, således at de i fremtiden i højere grad vil kunne kommunikere mere individuelt og personligt med kunderne. Thomas Cook Airlines ligger inde med store mængder data om deres kunder og ønsker at anvende transaktions- og adfærdsdata mere proaktivt i form af triggerbaseret og personaliseret kommunikation, hvori tilbud bliver tilpasset til den enkelte kunde baseret på tidligere adfærd og interesser.

  • InterMail vandt udbuddet, da vi kunne se, at de både kunne løse opgaven her-og-nu, og samtidig hjælpe os med at komme i gang med marketing automation, så vi kan kommunikere endnu mere personligt og diffentieret med vores kunder

    Helle Kjær, Marketing Manager, Thomas Cook Airlines

Vores løsninger

InterMail modtager dagligt data omkring Thomas Cook Airlines’ kunder, og via Output Management-løsningen IM Campaign bliver tekst og indhold automatisk flettet til den enkelte rejsende, som dermed modtager en mere personlig og relevant kommunikation fra Thomas Cook Airlines i forbindelse med deres forestående rejse

Derudover bliver alt printet, pakket og folieret og klargjort til udsendelse. InterMail sorterer på adresser og vælger i samarbejde med Thomas Cook Airlines den rette distributør. Samarbejdet er stadig for nyt til, at Thomas Cook Airlines har overblik over præcis, hvor meget de sparer på porto om året, men potentialet er stort!

 

I fremtiden

Fremadrettet vil Thomas Cook Airlines blive i stand til selv at tilgå systemet og arbejde endnu mere proaktivt og automatiseret med deres data og viden om de rejsende. Og derudover vil det også styrke Thomas Cook Airlines’ position over for annoncører både i lufthavnen og på destinationen, der således får mulighed for at nå de rejsende med relevante tilbud, inden de ankommer.

 

I fremtiden vil vi være i stand til at øge både salg, mersalg og krydssalg til kunderne inden, under og på vej hjem fra deres rejser. Vi ved fx, at udsender vi en duftprøve med vores katalog, stiger salget med 700 % på dén duft, og når vi bliver i stand til at segmentere på én-til-én niveau, kan vi fx sende prøver på solcreme til børnefamilierne og rejsebeskrivelser til vores seniorrejsende.

Om Thomas Cook Airlines

Thomas Cook Airlines er en del af Thomas Cook Group Airlines som tilsammen råder over knap 100 moderne passagerfly, hvilket gør dem til en af verdens førende udbydere af ferierejser. I Norden arbejder Thomas Cook Airlines tæt sammen med Spies i Danmark, Ving i Sverige og Norge samt Tjäreborg i Finland. Thomas Cook Group beskæftiger i dag omkring 28.000 mennesker, herunder cirka 1.000 i Thomas Cook Airlines Scandinavia.

Del på sociale medier

Cases med RelationPlus

Vil du kontaktes om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi har hjulpet en lang række virksomheder

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her