Med RelationPlus løsningen fra InterMail har SF Bio fået en loyalitetsløsning, som bruger kundedata aktivt til segmenteringen. Det betyder, at man nu kan målrette mail-udsendelser, så medlemmerne kun får den information og de tilbud, som de er interesserede i.

Hør hvad Maria Rosén, Customer Loyalty Manager hos SF Bio synes om vores samarbejde.

Om SF BIO

SF Bio indgår i Nordic Cinema Group, som er Nordens største biografkæde med 103 biografer og i alt 586 biografsale i seks lande – Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen. SF Bio driver 22 biografer i Sverige med over 32.000 sæder fordelt i 244 biografsale. Den nyeste biograf er Filmstaden Scandinavia, som tilbyder en unik biografoplevelse med blandt andet Sveriges første IMAX biografsal.

SF BIOs udfordring

Før SF Bio implementerede RelationPlus var kundedata på medlemmerne i loyalitetsprogrammet ”Bio Klubben” fordelt på flere forskellige systemer – og man havde derfor ikke mulighed for at anvende disse data aktivt i kommunikationen, ligesom man ikke kunne måle på resultaterne af kampagnerne og følge effektivt op. Der blev ikke segmenteret på, hvilke interesser medlemmerne havde og hvilke film, de var interesserede i, og alle klubmedlemmer fik derfor samme kommunikation.

Vores løsning

Med RelationPlus løsningen fra InterMail har SF Bio fået en loyalitetsløsning, som bruger kundedata aktivt til segmenteringen, der gør, at man nu kan målrette sine mail-udsendelser, så medlemmerne kun får den information og de tilbud, som de er interesserede i.

Det giver SF Bio langt bedre mulighed for at kommunikere med sine medlemmer, men de bruger det også internt til at vise, hvad kundeklubben rent faktisk giver af resultater, og marketingafdelingen har mulighed for at trække nøgletal ud – hvilket man ikke havde før. Det giver mulighed for præcist at måle resultaterne af de enkelte kampagner.

”Vi har opnået disse fordele meget hurtigt, synes jeg. Vi kom hurtigt i gang, og systemet er scalaopbygget, så vi havde mulighed for at starte i mindre målestok og har bygget på efterhånden”, siger Maria Rosén, Customer Loyalty Manager hos SF Bio.

”Vi har fået undervisning i flere omgang, alt efter vores behov”, siger Matilda Herrgårdh Helzén, Cinema Club Coordinator i SF Bio. ”De svarer hurtigt, når vi har brug for support og de er rare at arbejde sammen med. Jeg er super tilfreds!”, fortæller Matilda.

”RelationPlus har givet os de værktøjer, vi behøver for at have en personaliseret dialog med medlemmerne og har derudover givet os mulighed for at måle resultatet af vores arbejde med at skabe langsigtede kunderelationer. Ja kort sagt: I arbejdet med at gøre endnu flere besøgende til hengivne biografelskere!” slutter Maria Rosén.