Filmstaden

Case

Med RelationPlus-løsningen fra InterMail har Filmstaden (tidligere SF Bio) fået en loyalitetsløsning, som bruger kundedata aktivt til segmenteringen. Det betyder, at man nu kan målrette mail-udsendelser, så medlemmerne kun får den information og de tilbud, som de er interesserede i.

Filmstadens udfordring

Før Filmstaden implementerede RelationPlus var kundedata på medlemmerne i loyalitetsprogrammet ”Bio Klubben” fordelt på flere forskellige systemer – og man havde derfor ikke mulighed for at anvende disse data aktivt i kommunikationen, ligesom man ikke kunne måle på resultaterne af kampagnerne og følge effektivt op. Der blev ikke segmenteret på, hvilke interesser medlemmerne havde og hvilke film, de var interesserede i, og alle klubmedlemmer fik derfor samme kommunikation.

  • RelationPlus har givet os de værktøjer, vi behøver for at have en personaliseret dialog med medlemmerne og har derudover givet os mulighed for at måle resultatet af vores arbejde med at skabe langsigtede kunderelationer.

    Maria Rosén, Customer Loyalty Manager, Filmstaden

Vores løsning

Med RelationPlus-løsningen fra InterMail har Filmstaden fået en loyalitetsløsning, som bruger kundedata aktivt til segmenteringen, der gør, at man nu kan målrette sine mail-udsendelser, så medlemmerne kun får den information og de tilbud, som de er interesserede i.

Det giver Filmstaden langt bedre mulighed for at kommunikere med sine medlemmer, men de bruger det også internt til at vise, hvad kundeklubben rent faktisk giver af resultater, og marketingafdelingen har mulighed for at trække nøgletal ud – hvilket man ikke havde før. Det giver mulighed for præcist at måle resultaterne af de enkelte kampagner.

”Vi har opnået disse fordele meget hurtigt, synes jeg. Vi kom hurtigt i gang, og systemet er skalerbart, så vi havde mulighed for at starte i mindre målestok og har bygget på efterhånden”, siger Maria Rosén, Customer Loyalty Manager hos Filmstaden.

 

 

”Vi har fået undervisning i flere omgange, alt efter vores behov”, siger Matilda Herrgårdh Helzén, Cinema Club Coordinator i Filmstaden. ”De svarer hurtigt, når vi har brug for support og de er rare at arbejde sammen med. Jeg er super tilfreds!,” fortæller Matilda.

”RelationPlus har givet os de værktøjer, vi behøver for at have en personaliseret dialog med medlemmerne og har derudover givet os mulighed for at måle resultatet af vores arbejde med at skabe langsigtede kunderelationer. Ja, kort sagt: I arbejdet med at gøre endnu flere besøgende til hengivne biografelskere!” slutter Maria Rosén

  • Vi har fået undervisning i flere omgange, alt efter vores behov. De svarer hurtigt, når vi har brug for support, og de er rare at arbejde sammen med. Jeg er super tilfreds!

    Matilda Herrgårdh Helzén, Cinema Club Coordinator, SF BIO

Om Filmstaden

Filmstaden (tidligere SF Bio) indgår i Nordic Cinema Group, som er Nordens største biografkæde med 103 biografer og i alt 586 biografsale i 6 lande – Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Litauen. Filmstaden driver 22 biografer i Sverige med over 32.000 sæder fordelt i 244 biografsale. Den nyeste biograf er Filmstaden Scandinavia, som tilbyder en unik biografoplevelse med blandt andet Sveriges første IMAX biografsal.

Del på sociale medier

Cases med RelationPlus

Vil du kontaktes om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi har hjulpet en lang række virksomheder

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.Læs mere her