Filmstaden

Case

Med RelationPlus-løsningen fra InterMail har Filmstaden (tidligere SF Bio) fået en loyalitetsløsning, som bruger kundedata aktivt til segmenteringen. Det betyder, at man nu kan målrette mail-udsendelser, så medlemmerne kun får den information og de tilbud, som de er interesserede i.

Filmstadens udfordring

Før Filmstaden implementerede RelationPlus var kundedata på medlemmerne i loyalitetsprogrammet (tidligere Bio Klubben) fordelt på flere forskellige systemer – og man havde derfor ikke mulighed for at anvende disse data aktivt i kommunikationen, ligesom man ikke kunne måle på resultaterne af kampagnerne og følge effektivt op. Der blev ikke segmenteret på, hvilke interesser medlemmerne havde og hvilke film, de var interesserede i, og alle klubmedlemmer fik derfor samme kommunikation.

  • RelationPlus har givet os de værktøjer, vi har brug for, for at have en personlig dialog med vores medlemmer. RelationPlus har også givet og muligheden for at følge op og måle på vores resultater, så vi bedre kan arbejde med de langsigtede forhold

    Anna Andersson, Head of Loyalty, Filmstaden

Vores løsning

Med RelationPlus-løsningen fra InterMail har Filmstaden fået en loyalitetsløsning, som bruger kundedata aktivt til segmenteringen, der gør, at man nu kan målrette sine mail-udsendelser, så medlemmerne kun får den information og de tilbud, som de er interesserede i.

Det giver Filmstaden langt bedre mulighed for at kommunikere med sine medlemmer, men de bruger det også internt til at vise, hvad kundeklubben rent faktisk giver af resultater, og marketingafdelingen har mulighed for at trække nøgletal ud – hvilket man ikke havde før. Det giver mulighed for præcist at måle resultaterne af de enkelte kampagner.

”Det bedste ved RelationPlus er, at vi kan tilpasse løsning til os og vores behov. Vi startede med en mindre løsning, men har efterhånden udbygget den med en større medlemsbase og mere kundedata”, siger Anna Andersson, Head of Loyalty hos Filmstaden.

 

 

”RelationPlus har givet os de værktøjer, vi har brug for, for at have en personlig dialog med vores medlemmer. RelationPlus har også givet og muligheden for at følge op og måle på vores resultater, så vi bedre kan arbejde med de langsigtede forhold,” fortsætter Anna.

”Vi har fået undervisning af InterMail over flere omgange, og har kunne justere RelationPlus til vores eget behov. InterMail reagerer hurtigt, når vi har brug for det og de er professionelle at arbejde sammen med. Jeg er super tilfreds! ” siger Matilda Herrgårdh Helzén, CRM Specialist hos Filmstaden.

  • Vi har fået undervisning af InterMail over flere omgange, og har kunne justere RelationPlus til vores eget behov. InterMail reagerer hurtigt, når vi har brug for det og de er professionelle at arbejde sammen med. Jeg er super tilfreds!

    Matilda Herrgårdh Helzén, CRM Specialist, Filmstaden

Om Filmstaden

Filmstaden (tidligere SF Bio) er en del af Odeon Cinemas Group, der ejes af verdens største biografkæde AMC Theatres Group. Filmstaden driver i dag 35 biografer med 225 biografsale fordelt på 21 lokationer i Sverige. Odeon Cinemas Group inkluderer også ODEON Kino i Norge, Forum Cinemas i Baltikum og Finnkino i Finland. Odeon Cinema Group har i dag over 360 biografer med 2900 biografsale i 13 lande i Europa.

Del på sociale medier

Cases med RelationPlus

Vil du kontaktes om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi har hjulpet en lang række virksomheder