Rosendahls har samarbejdet med InterMail Danmark omkring design og fremstilling  af konvolutter og kuverter samt tiltrykning siden 2009, hvor InterMail har været fast leverandør til Rosendahls fem afdelinger fordelt over hele landet.

Rosendahl leverer meget individuelle løsninger til sine kunder, og derfor er et godt samarbejde med en underleverandør, som forstår forretningen, slutkunden og yder kompetent sparring og rådgivning, altafgørende for den høje standard, Rosendahls sætter for hver eneste løsning, de leverer.

Rosendahls udfordring

Som en mere end 100 år gammel familieejet virksomhed betyder troværdighed, kvalitet og tilfredse kunder alt. Rosendahls kunder spænder lige fra forlag og produktionsvirksomheder til pharma og store offentlige kunder. Og da de tilbage i 2009 skulle bruge en leverandør og samarbejdspartner til produktion af konvolutter, kuverter og tiltrykning, undersøgte de markedet og vurderede, at InterMail Danmark havde det absolut bedste samlede tilbud:

InterMail præsenterede os for et godt prispunkt i forhold til konkurrenterne, og samtidig leverer de et solidt produkt hver gang, som gør, at vi har meget få reklamationer. Håndteringen i dagligdagen bliver holdt på et minimum – og samarbejdet kører derfor rigtigt godt. ” Siger Peter Juul Hansen, Salg- og Marketingdirektør, Rosendahls.

Vores løsning

Rosendahls kundeløsninger spænder vidt, og der er aldrig to, der er ens. Med udgangspunkt i slutkundernes ønsker og behov, arbejder Rosendahls og InterMail tæt sammen om at skabe den bedste konvolut med den helt rigtige tiltrykning, som understøtter kundens formål med sin kommunikation. Om det er en direct mail eller information fra det offentlige, så skal pris, kvalitet og udtryk altid spille sammen.

InterMail Danmark er gode til at agere hurtigt, hvis vi har hastesager for kunder og leverer en god sparring i forhold til de produkter, vi køber”.

Som totalleverandør af grafiske og elektroniske kommunikationsprodukter er det alfa-omega for os at have en fleksibel, seriøs og professionel leverandør, der forstår vores virksomhed og kan supplere vores forretning og produktion, så vores kunder får den helt rigtige helhedsløsning.”

Da vi i dagligdagen har brug for en kompetent, fleksibel og rådgivende leverandør, der kan bidrage til, at vi skaber gode totaloplevelser for vores kunder, har vi valgt InterMail Danmark som den primære leverandør af konvolutter med tiltryk. Og vi har indgået en længerevarende samarbejdsaftale, som begge parter er godt tilfredse med.”

Om Rosendahls

Med rødder der rækker tilbage til 1902, tilbyder Rosendahls-koncernen en komplet vifte af ydelser inden for kommunikation, publicering, lager og distribution – og dækker både de digitale og trykte platforme.

På lokationerne i Aalborg, Esbjerg, Holbæk, København og Odense mødes kunderne ikke alene af den nyeste teknologi, men også af et hold dygtige medarbejdere. Eksperter, der på tværs af deres respektive knowhow og kompetencer tænker i helheder og skaber de rigtige løsning for hver eneste kunde.