InterMails finske selskab i Åbo samarbejder tæt med det finske trykkeri Painola. Kvalitet i løsningerne, stabilitet i leverancerne og god service har sikret, at samarbejdet har fungeret godt i knap tre årtier – og stadig gør det.

Om Painola

Det familieejede trykkeri Painola har eksisteret siden 1982. Siden starten har virksomheden arbejdet tæt sammen med InterMail i Finland.

Painolas udfordring

Trykkeriet har oplevet betydelig fremgang siden etableringen, og på trods af den negative konjunktur- og markedsudvikling i det forløbne år, har Painola forbedret driftsresultatet. Det skyldes blandt andet selskabets tætte relationer til kunder såvel som leverandører.

“Det er vigtigt for os at kunne garantere vores kunder, at de får de bedste løsninger til fornuftige priser. Derfor er det afgørende, at vi kan stole på vores leverandører,” siger Johanna Saarinen, Head of Customer Relations hos Painola.

Vores løsning

“Gennem vores mangeårige samarbejde har InterMail leveret produkter af høj kvalitet, og den gode kundeservice og fleksibilitet er altid blevet prioriteret højt,” siger Johanna Saarinen.

Intermail leverer en lang række produkter til det finske trykkeri – blandt andet papir til trykning af blade og kalendere samt konvolutter. “Vi har gennem mange år opbygget et godt og stærkt samarbejdsforhold til InterMail, og vi regner med, at det kan styrkes yderligere fremover,” siger Johanna Saarinen, Head of Customer Relations hos Painola.